Nuuksio National Park

Kävin eilen ensimmäistä kertaa Nuuksion kansallispuistossa. Hävettää myöntää ettei sinne ole kuin puolen tunnin ajomatka ja nyt vasta kävin. Puistohan on iso kun mikä joten tutkittavaa riittää vuosiksi eteenpäin ja ensimmäistä kertaa melkein odotan että pääsen kuvamaan talvikuvia (vannoutunut talven vihaaja:). Menin pari tuntia ennen auringonlaskua joten aikaa ei ollut kauheasti ennen pimeän tuloa, seuraavalla kerralla pitää varata enemmän aikaa jotta kerkii etsimään kuvauspaikkoja.

Yesterday I went to Nuuksio National Park for the first time. It is only half hour drive from my home so  it is little embarrassing to tell this was my first time:) It is a very large area so now I have a new place to shoot and visit for years and for the first time I almost wait shooting winter pictures (you know how I hate winter:) I went there two hours before sun went down so I didn't see much of it before the dark, there is no lights so walking in the dark woods was little scary. 

Comments

 1. Beautiful scenery, Henrietta. I love the reflections in the lake. It looks like a place that is amazing any time of the year :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you dear, it is a beautiful place. I know I will go there often now when I finally went there for the first time:)

   Delete
 2. Tosi upeat näkymät, mainiota silmänruokaa :) mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle.

  ReplyDelete
 3. Your creations are incredibly charming and touching Henrietta!

  ReplyDelete
 4. Nuuksio, hauska nimi. Pitää googlettaa, outo paikka minullekkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä muuten on kun nyt oikeen rupesin ajatteleen, mitähän se tarkoittaa...pitääpä tutkia asiaa:)

   Delete
 5. Julmetun upia taivas...Ja noin vihiriätä vielä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ktos Lovviisa, täällä ei ole yöpakkaset syönyt vielä ihan kaikkea vihreätä:) Pelakuutkin hengissä pihalla.

   Delete
 6. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä?;)
  Tosi UPEITA kuvia!!♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nimenomaan ja ny kun on ylittänyt tämän ensimmäisen kerran rajapyykin luulen että tulee mentyä useammin, metsässä on aina ihana kävellä ja rauhoittua:)

   Delete
 7. Upeita kuvia!

  Meiltä on sinne saman verran matkaa ja koko kesän olen suunnitellut kuvausretkeä. Siitä on pitkä aika, kun olen siellä viimeksi käynyt. Selvästi on pakko vielä ehtiä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneks Nuuksio ei katoa mihinkään joten kyllä sinne joskus kerkeää:) Se on varmaan aivan upea myös kun ensimmäiset kunnon pakkaset tulee ja vedet jäätyy.

   Delete
 8. Beautiful photos!
  Have a nice day! RW & SK

  ReplyDelete
 9. Kävin minäkin siellä maanantaina, ja voi sanoa että eka kerta näin syksyllä. Sillä pääosin olen ollut siellä hiihtelemässä vuosisata sitten :) Aion mennä kyllä uudestaankin - ja muutkin kansallispuistot on vielä koluttaa...
  Sait tosi kauniita kuvia, ja sinä muokkaat ne upeasti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Orvokki. Mä melkein odotan ensimmäisiä huurrepakkasia jos sattuu vapaapäivälle ni menen kameran kans kuikuileen, voi olla aika upean näköistä.

   Delete
 10. Upeita kuvia Nuuksiosta. Olen aikanaan ollut siellä erämökissä muutaman yön. Oli mahtava kokemus (hiiri söi yöllä mun kengästä silloin palasen, joten talviaikaan näin etelässäkin taitaa eläimillä olla aika niukasti ruokaa ;-))

  ReplyDelete
  Replies
  1. No on ollut kova nälkä jos kenkäkin kelpasi:) Nuuksio oli kyllä upea ja toivottavasti pääsen pian uudeestaan, paljon tutkittavaa riittää siinä metsikössä.

   Delete
  2. En tiedä ovatko ne "Metsähallituksen erämökit" vielä vuokrattavana, jos ovat, niin sun kannattaisi ehdottomasti käydä siellä oleilemassa. Tumma hirsimökki ja pieni ikkuna ja monta kynttilää. Vaikka en ollut silloin ihan hapessa, niin muistan miten rauhoittavaa ja kaunista tuolla mökissä ja sen ympäristössä oli.

   Delete
  3. En mä uskaltais siellä yksin olla pimeässä metsässä, kaikki mahdolliset sarjamurhaaja dekkarit, leffat alkais pyöriin päässä heti. Kesällä yöttöminä öinä vois olla tosi makeeta mutta silloinkin mielellään sais olla kavereita turvaamassa.

   Delete
  4. Totta, ehdottomasti joku kaveri mukaan. En mäkään uskaltaisi yksin olla jossain tuntemattomassa mökissä, ne hiiretkin olisi jo pelästyttäneet mut :)

   Delete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts