Hetken huumaa
Loma on vain hetken huumaa. Pari pitkää päivää töissä ja kaikki on kun ei lomalla olisi ollutkaan. Miten palautuminen onkin näin nopeaa! Jos lähtee lomille ja on ihan vaan kotona menee melkein viikko ennenkuin lomavaihde aivoissa napsahtaa päälle mutta toistepäin se ei vie kuin 2 päivää. Kuvia on onneksi jokunen kappale joihin paeta ja aina voi alkaa haaveileen uusista seikkailuista.
Hyvää viikonloppua.

Only few long work days behind and I feel as I have never left there. Well I have my pictures to edit so something to escape and always can start to dream about new adventures.
Have a great weekend!

Comments

 1. your images always amaze me!

  ReplyDelete
 2. Oh my goodness, how beautiful! I love the processing on these too! So gorgeous!

  ReplyDelete
 3. Niin, onneksi on kuvat ja muistot. Jälleen niin kauniita kuvia.
  Aurinkoista viikonloppua sinulle!

  ReplyDelete
 4. Täällä kuvapläjjäyksien keskellä taivastelen...Kerrassaan hurmaavia, oi kun ois saanu olla muuuuukaanaanaa :)

  ReplyDelete
 5. Jokaikinen kuva on todella hieno ja inspiroiva. Sekä silmäsi, että kameran etsin ovat kohdanneet kauneutta. Upeaa. Milloinkahan suomeen tulisi tuollainen värikirjo taloihin... sille olisi tarvetta.

  Tsemppiä töihin, ehkä juuri palaaminen sinne on se raskain hetki ja kohta olo tasoittuu. Ja olet niin oikeassa, onneksi on nämä upeat kuvat, joita katsella sekä paikat joita hymyssä suin muistella.

  Oikein aurinkoista viikonloppua sinulle =)

  ReplyDelete
 6. Ihania fiiliksiä.

  Niinhän se on, parin päivän päästä on aina kuin ei lomalla olisi ollutkaan. Toisaalta joitain lomia muistaa vuosien takaakin tarkkaan, vaikka niillä ei olisi mitään supererikoista tapahtunutkaan. On varmaan vain jäänyt rento tunnelma mieleen.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts