Around the Lisbon
Kotona ja arki koittaa, mutta hyvältä tuntuu. Reissu oli hieno ja kasvattava. Kaksi viikkoa poissa normaalista sosiaalisesta ympäristöstä, yksikseen paikallisen asunnossa paikallisten keskuudessa. Kuinka olla hiljaa itsensä kanssa tuntemati oloaan yksinäiseksi! Joitakin hetkiä tuli kun kaipasi keskusteluseuraa mutta siitä pääsi yli, hyppäsi pois ajattelusta ja keskittyi hetkeen. Se on tila joka pitää opetella mutta siihen kun pääsee kiinni elämä on paljon helpompaa ja täynnä hienoja hetkiä.
Lissaboniin palaan varmasti, ystävällisiä ihmisiä, kaunis kaupunki, ihania puistoja, kahviloita ja edullista. Matkustin minibudjetilla mutta pärjäsin oikein hyvin luopumati mistään. Yksin ei viitsi käydä illalla ravintolassa syömässä joten tein kämpillä ruokaa ja rahaa säästyi muihin humputteluihin. Kaupassa on hyvin edullista verrattuna meidän hintoihin ja kahvilassa saa ihanat kakkukahvit 4 eurolla.
Ihanaa viikonalkua, lumet sulaa ja kevät tulee hitaasti mutta varmasti.

Back to home and basic life but I feel good. My first solo vacation was very successful and educational. Being alone for 2 weeks and staying in local apartment not in hotel is something what everybody maybe can't do! There is no one to talk to but you, so there is time to get to know yourself really deeply. I had some moments when I felt alone but when I concentrated to the moment not thinking I got over it. I'm so proud of myself,  now I know I can make it by myself and feel happy moments and enjoy my trips. I will definitely go back to Lisbon, I love the city.
Have a great week!

Comments

 1. Missä Henrietta, sieltä kauniit kuvat :)

  ReplyDelete
 2. Good for you - and beautiful pics!

  ReplyDelete
 3. Upeita kuvia - ja hienoa että lomasi oli hyvä.

  ReplyDelete
 4. Beautiful, a few of these pictures remind me of San Francisco. It looks like a lovely place to visit.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Susan you mean the bridge in the last picture! The architect is the same as in San Francisco bridge.

   Delete
 5. Uskoit varmaan 2 viikkoa sitten lomalle lähtiessäsi, että paluuseesi mennessä on jo kevät meilläkin, vaan kun ei ole :(
  Sinun kuvasi on omaa luokkaansa, samoin kuin tekstisi, upeita. Niin, tuntuu, että Lissabon olisi nähtävä ja koettava.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Orvokki kuivttelin tosissaan että pidemmällä oltais. Kun näin Helsinki-Vantaan likaiset lumikinokset meinas itku tulla niiden rumuudesta. Ihana silti olla kotona, reissussa on se aina parasta että sen jälkeen oma koti tuntuu maailman upeimmalta paikalta jonka näkee taas uusin silmin:)

   Delete
 6. Man växer som människa och med kameran som kompis så är man inte ensam. Lissabons arkitektur ser ut att vara outtömlig och mycketm vacker för den som vill fotografera!

  ReplyDelete
 7. Alan olla pahasti riippuvainen kuvistasi. Kuvat ovat aina olleet niin tärkeitä minulle. Kuvissasi on usein mukana tunteita herättäviä asioita. Eikö sulla olis mahdollista tehdä kuvistasi jonkun kuvakirjan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi sua ihanaa, olis mahdollista tehdä kirjaa ja on pitänyt mutta aina tulee aika vastaan. Kyllä mä saan vielä jonkun aikaiseksi tässä joskus ja kuulutan sitten kaikille täällä:)

   Delete
 8. Tuli ihan zen-olo sun kuvista ja tekstistä :) Hyvä reissu takana siis, erinomaista! Itse matkustelin nuorempana enemmän, ja silloin olin useimmiten reissussa yksin. Se oli monin tavoin "kasvattavaa". Tervetuloa kotiin!

  ReplyDelete
 9. I LOVE watching your series from Lisboa! Beautiful, beautiful work!
  :)

  ReplyDelete
 10. Kauniita hetkiä olet saanut taas kuvattua.

  ReplyDelete
 11. Ei ihme että tuonne tekee mieli uudestaan, ihanat kuvat!

  ReplyDelete
 12. Ihania kuvia, voi kuinka odotan kuvaustapaamistamme :)

  ReplyDelete
 13. Ilman paitaa ja kukat valtoimenaan. Kyllä on niin kesäinen fiilis. Tuo ratikka kuva on mahtava, upea mäki ja kapea fiilis. Vau! Voisin kuvitella asuvani tuolla talon ylimmässä kerroksessa, kuikistelemassa maailman menoa.

  Hienoa kuulla, että jossain pärjää vähemmälläkin rahalla. En varmasti yksinmatkustajana minäkään kävisi iltaisin ravintolassa. Kahviloissa ja puistoissa sitäkin varmemmin. Näistä kuvista tulee niin hyvä fiilis, ettet uskokaan.

  Sä olet ihan mahtava!

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts