Strömforsin RuukkiPala vanhaa maailmaa tunnelmaltaan. Ruukilla on ollut aina niin hiljaista kun ollaan poikettu mökkimatkalla että tulee lapsuuden fiilikset mummolassa mieleen. Ihania pieniä käsityö-ja taidepajoja, hyvä kalapöytä ravintola Ruukinmyllyssä ja rauhallinen tunnelma. Poiketkaa ihmeessä lounaalle jos matkan varrelle sattuu ja pientä käsityöshoppailua kukaaan ei voi vastustaa:)

Charming little called Strömfors Iron Mill is a place on our way to cottage. Somehow this place always brings my childhood memories back, there is so quiet and pieceful. Just enjoying lovely summer day and good food.

posted:

Comments

 1. Ruukinalueet ovat kyllä kaikki tunnelmoiltaan satumaisia ;)

  ReplyDelete
 2. Gorgeous photos, Henrietta! They definitely bring back sweet summer memories. The one of the boat is especially beautiful xo

  ReplyDelete
 3. Moikka! Voisitkoha noin loistavana kuvaajana suositella tälläsellä aloittelevalle kuvaajalle sopivaa kamera merkkiä? Ite oon kattellu tota Nikonin D3100, luulisin sen olevan riittävän hyvä tulevaisuuden kehittymiseenkin, mahdatko olla samaa mieltä? Ajattelin kysästä ku säkin olet varmaan ollut joskus aika amatööri kuvaamisessa :''D Arvostan jos viitsit vastata :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekkin kysyn aina konsultaatiota "pojilta" töissä kun en kauheesti tiedä kameroista enkä jaksa kiinnostua teknisistä spekseistä mutta tuo on varmasti ihan hyvä. Se mihin kannattaa satsata on objektiivi kun on päässyt siihen vaiheeseen että tuntuu että haluaa parempaa. Itekki ostin just uuden kameran vanhan moponi tilalle mutta vanhat objektiivit käyvät myös uuteen kameraan. Ite en ole koskaan käyttänyt Nikonia, Canon oli filmiaikana merkkini ja eikä mullakaa ole mitään prokameraa, harrastelijahan olen itsekkin:) Nikoniin saat uusia hyviä objektiivejä tarvittaessa ja onhan se luotettava tavaramerkki. Mene shoppaileen vaan ja kuvaamisen iloa.

   Delete
 4. Beautiful images! What a lovely place!

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts