Kohti Hollantia, Keukenhof


You can buy this as a postcard, canvas and print 

Menolento Amsterdamiin huhtikuussa varattuna mutta ei mitään muuta. Matka kohti Keukenhofin tulppaanipeltoja on siis edennyt sen verran että ainakin maahan pääsen. Pitäisi varmaan varata jostain yöpymispaikkojakin koska en ole ainoa ihminen maailmassa joka meinaa nähdä tulppaanipellot. Ajateltiin vuokrata auto ja ajella ympäriinsä myös Belgian puolella. Paluulippu kotiin varataan sitten netin kautta missä satutaankin olemaan. Olen kuolannut vaikka mitä puutarhakohteita mutta kai se mieskin pitää ottaa huomioon koska häntä nyt ei varsinaisesti puutarhat  kiinnosta siinä mittakaavassa...hitsi.
Leidenista ei menis bussilla kun 25 minuuttia Kaukenhoffiin mutta muistaakseni en ole löytänyt mitään vapaana olevaa kivaa kämppää. Haagista menee bussilla 50 minsaa ja siellä ois yksi aika kiva kämppä jollei ole mennyt jo. Haag olis iso kaupunki jossa mies vois viettää aikaansa ja mie menen bussilla kukkapelloille...olisko hyvä kompromissi.
Kertalippu Kaukenhofiin maksaa 14,50 mutta kevätpassilla (43 euroa) pääsis joka osastolle (mitä lie ovatkin) ja voi käydä vaikka joka päivä. Ohan se niin valtava alue ettei siellä yhdellä kerralla jaksa kaikkea...paljon funtsittavaa.

I love Kim Klassen newest texture Revolution so I used it for these tulips. My trip to tulip fields of Holland is going forward, I have booked the flight tickets to Amsterdam in April. I still haven't reserved any place to sleep which is bad cause I'm not going to bee the only one there:) 

posted:

Comments

 1. Ihania tulppaania. Olet onnellinen kun saat mennä sinne Keukenhof'in, en ole ollut siellä, vain kuullut että paljon on ihmisiä.

  ReplyDelete
 2. Ihania tulppaaneja, ja hieno edit! Mä koetin kuvata ekan kerran viikonloppuna tulppaaneja ja huomasin ettei se kovin helppoa ole. Ja mä olen toistaiseksi tyytynyt lähikukkakaupan kukkiin, oispas hienoo käydä jossain ihan tulppaanipellolla...

  ReplyDelete
 3. So beautiful, Henrietta !
  Love tulips, these have a lovely color !
  Nice week,
  Sylvia

  ReplyDelete
 4. The tulips are beautiful! Lovely photo and processing!

  ReplyDelete
 5. A beautiful photo of these tulips. Very nice texture work keeping the wonderful pink color.

  ReplyDelete
 6. How beautiful and great textures. Made me want to reach in and touch one. Happy Tuesday..

  ReplyDelete
 7. Such beautifully vibrant tulips! Funny, I'm going to be in Amsterdam this April, too... I'll keep my eyes open for you, lol

  ReplyDelete
 8. such lovely tulips! Your texture work is beautiful

  ReplyDelete
 9. Keukenhof ei ole pelkkiä tulppaanipeltoja. Se on upea yli 30 hehtaarin kukkapuisto, jossa on paitsi kaikkia mahdollisia ja mahdottomia sipulikukkia lisäksi myös paviljonkeja, hiekkakäytäviä, patsaita, puita, lampia, siltoja, tuulimylly, levähdyspaikkoja... Nauti täysin siemauksin. Jossakin on sanottu, että Keukenhof on maailman valokuvatuin paikka (en tiedä kuka ja millä perusteella sen on mitannut).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuri tuon takia ajattelin että se kausilippu kannattais ottaa jotta voisin käydän vaikka 7 kertaa. Rauhassa tutkia ja kuvata, 30 hehtaaria ei käydä päivässä läpi ainakaan niin että siitä voisi nauttia rauhassa.

   Delete
 10. Beautiful works from you as always!
  Have a lovely week.

  ReplyDelete
 11. Glorious tulips - thanks for sharing your "recipe"!

  ReplyDelete
 12. Toivottelen hyviä etukäteishaaveiluita! Tuollainen matka, puoliksi improvisoitu, on mielenkiintoinen. Itse sellaisesta haaveilen, joskus toteutan. Mutta kun se pitäisi yksineläjän tehdä yksin. Mutta silti, tulla ja mennä ja saapua kotiin kun huvittaa.
  Ihanat tulppaanit!

  ReplyDelete
 13. Henrietta, you photograph tulips like no one else can. I LOVE your tulip images! Beautiful image and beautifully textured as well. Happy Tuesday! :)

  ReplyDelete
 14. Beautiful! I suppose if you don't book a place to sleep, you could likely find a spot to rest amongst a lovely bed of tulips. :-)

  ReplyDelete
 15. Ehkä tuo Haag olis hyvä idea. Jos mies ei millään jaksa enää, niin sä voit päästää sen vapaalle jalalle vähäks aikaa =) Oletko varma, että pää kestää sitä tulppaanien määrää ja värien ja lajien kauneutta? Kyllä ne yösijat jotenkin löytyy, mutta olishan se kiva, edes joku paikka varata etukäteen.

  ReplyDelete
 16. oh this is sooo pretty! this would make a great art print! Really, you should sell prints! Thanks for sharing your recipe, its really helpful!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I do sell them in RedBubble but nobody buys them:)

   Delete
 17. Pink tulips are my favorite flower so I was drawn to this photo. LOVE IT!

  ReplyDelete
 18. Texture and fresh bloom are the perfect combination!

  ReplyDelete
 19. This is a beautiful result, Henrietta! I am impressed with the initial photo, and I love how you've applied the texture.

  ReplyDelete
 20. Hi Henrietta,

  Nice card. You certainly have to visit Keukenhof. How long are you going to stay in The Netherlands and what are your plans?

  Greetings,
  Filip

  ReplyDelete
 21. SÅ vakkert!!! Nydelige tulipaner!
  ...gleder meg til vår!

  ReplyDelete
 22. Beautiful. Glad to see you are sharing your art with the masses!

  ReplyDelete
 23. A work of art! I love tulips. :)

  ReplyDelete
 24. Stunning! Soft, ethereal and beautiful. Thank you for sharing!

  ReplyDelete
 25. Perfect light and composition. A delicate and beautiful picture. Great photo work.

  ReplyDelete
 26. Kaunis kuva tulppaaneista ja editointi on myös. Matka kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, kelpaisi minullekin!

  ReplyDelete
 27. Beautiful! Loving these tulips!

  ReplyDelete
 28. Such softly beautiful color. Love this!

  ReplyDelete
 29. You seriously have an awesome eye for what looks beautiful! =)

  ReplyDelete
 30. Oi, ihana matka tiedossa!Hullaannut varmaan tulppaaneista!!!
  Me teimme matkan Roomaan, kentälle varasimme auton ja lähdimme 5 päiväksi maaseudulle. Kyllä niitä majapaikkoja löytyi ihan sopivasti ja oli ihanaa nauttia keväisestä maaseudusta ja rannikosta. Loppuajaksi meillä oli varattuna hotelli Roomasta.Oli ihana loma ja irtiotto arjesta, suosittelen!

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts