Elämä alkaa taas

Ikivanha rodoni kärsi mittavia vahinkoja massiivisista lumimääristä jotka tiputettiin katolta sen päälle. Puolet vehkaparasta oli katkennut ja olihan se leikattava siistimmäksi. No nyt se on ihan toispuoleinen ja karmea joten oli pakko ostaa kaksi uutta rodoa paikkaamaan tyhjää tilaa. Laitoin siihen kaksi valkoista tilalle ja toivotaan että lähtee kasvuun.
My very old Rhododendron suffered so much last winter from overwhelming amount of  snow that I have cut down half of it. The place looked so awful that I bought two new  Rhododendron to "block" the empty whole. 

Tämä viikolla ostamani jouluruusu on sitten upea ja pääseen maahan aikanaan, josko tuottaisi iloa sitten ensi keväänäkin.
I just love Lenten Rose, it so beautiful.

Kirjopikarililja on aukaissut nuppunsa ja on tosi viehkeä. 
Fritillaria meleagris has opened it's Buds, how lovely.

Oli niin ihana päivä olla ulkona. Tuli hieman siivottua pihaa ja leikeltyä puuta. Selkä ei pitkälle jaksanut kyykkimistä mutta tehdä se minkä selkä antaa periksi. Olen vihdoinkin (toivottavasti) oppinut ettei tarvi raataa kunnes tulee "veri nenästä". Grillattiinkin kaksi kertaa, illalla ensimmäiset grillikyrsät ja voi pojat että oli hyvää:)

It was such a lovely day outside, sunny and warm. Little cleaning and cutting until the back told me stop. We barbecued twice and ou boy it was so good. I love life after winter:)

posted:

Comments

 1. Wow those pictures are absolutely amazing! Love the water drops on the first one!

  ReplyDelete
 2. Kyllä kevään ensimmäiset grillimakkarat vaan on kertakaikkisen hyviä.
  Minä puuhastelen pihalla vähän sitä ja vähän tätä ja välillä lueskelen, pysyy selkäkin vähän paremmassa kunnossa. Ja olen oppinut pikkuisen venyttelemäänkin;)

  ReplyDelete
 3. Jooga sopii hyvin puutarhurille ja pitää selän kunnossa, suosittelen!

  ReplyDelete
 4. All three photos are beautiful - I thought I loved the first one until I saw the second and third and then decided I loved them all :-)

  ReplyDelete
 5. Glad you had a nice sunny day to enjoy. LOVE the lenten rose. Spectacular photos, all.

  ReplyDelete
 6. Mun käy nyt niin kateeksi kaikkea mitä luen Suomen kevättouhuista. Grillimakkarat ja ensimmäiset puutarhahommat kuullostaa taivaallisen ihanalta. Täällä ikikesässä ei koskaan pääse nauttimaan tollasesta.

  Ai niin, meinasin ihan unohtaa kehua kuvia, mutta sanomattakin tietty on selvää, että niiiin on kauniita taas sun kukkaset. :))

  ReplyDelete
 7. Happy spring to you Henrietta! I love the little specks of dirt in the water drops on the Rhododendron.

  ReplyDelete
 8. Lovely, Henrietta -- I especially like the second one.

  ReplyDelete
 9. Love the water droplets on that first one and the color on the last one. But they are all beautiful.

  ReplyDelete
 10. I am with you, after winter no matter where it is, makes us all bloom inside and out. I did not know that you could grow rhododendrons there in that country with the deep snow? I have one here in Northern California. Oh how I love it, I will be posting its bloom this week. I continue to relish your beautiful flower posts each day.

  ReplyDelete
 11. Kevään ekat grillikyrsät ovat taivaallisia! Kivat kuvat taas!

  ReplyDelete
 12. Jouluruususi on todella kaunis. Istutin viime vuonna möksälle ekan jouluruusun ja talvehti mainiosti, nyt odotellaan kukkia. On sellainen limenvihreä kukiltaan. Ja noi kirjopikarililjat on mun suosikkeja! Selkää podetaan haravointi- ja puutarhakyykkimispäivien jälkeen täälläkin...

  ReplyDelete
 13. Aivan ihania ja kauniita kuvia on taas ilmestynyt tänne blogiisi!♥♥♥ Hienoa kuvankäsittelyä ja ihanat kehykset näissä uusimmissa :)

  ReplyDelete
 14. Taas ihania otoksia. Kiitos näistä piristyksistä. Ja hyvä että raataminen on loppunut, minäkin yritän oppia ettei kaikkea tarvitse urakalla tehdä heti loppuun ilman taukoja ja unta...;)

  ReplyDelete
 15. Fantastic shots!! The textures used are amazing.

  ~Vrinda.

  ReplyDelete
 16. Thank you for participating in Your Sunday Best, Henrietta. I very much appreciate it. :)

  Love the checkered tulip. I must get some for next year!

  ReplyDelete
 17. Kirjopikarililja on aina yhtä ihana!

  ReplyDelete
 18. Beautiful flowers, especially the fritillaria!

  ReplyDelete
 19. beautiful flowers, I don't think I've seen the last one before, lovely petals:)

  ReplyDelete
 20. Beautiful pictures. I love the lighting.

  ReplyDelete
 21. Beautiful light in the image of the Lenten Rose.

  So sorry to read about your Rhododendron - good to know you planted more!

  ReplyDelete
 22. Oh, those are so gorgeous! Are all those really blooming down there already!!? I was just thrilled with my little crocus popping out of the ground ;D Wonderful photos!

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts