Split, Croatia

Pari viikko sitten tulin Kroatiasta takaisin, olin viikon Splitissä ja viikon Dubrovnikissä. On se vaan kaunis maa, jotenkin kotoisa kun vihreetä niin paljon mäntypuiden ansiosta. Meri on uskomattoman kirkas, teki mieli vaan kelluskella ja katsella kirkasta vettä. Dubrovnikin asunnon vanhalla isännällä oli teoria että merivirrat nousee Kroatian rannikkoa ylös ja laskee Italian rannikkoa alas joten kaikki paska valuu Italiaa, hahhaa....en ota sen tieteellisempää kantaa tähän. Olin ihanan lämmintä vielä ihan kunnon kesä suomalaiselle. Splitissä satoi jokunen päivä todella rankasti ja kova ukkonen mutta onneksi se hellitti parin päivän jälkeen. 100 km pohjoiseen Splitistä oli tulvinut todella pahasti sateiden takia mutta meille ei ihan niin pahasti onneksi käynyt. Nyt kun katselee kuvia on kyllä taas ikävä mereen uiskenteleen ja nautiskelemaan tunteesta kuinka sisäfileet on lämpöiset eikä särje tai kolota joka niveltä.

I was for two weeks in Croatia, one week in Split and one week in Dubrovnik. It is so beautiful country and so green, I think that is why it felt very homy as there is so much pine trees. The sea is so unbelievable clear and it was warm, I loved to swim and enjoy it totally.

Comments

 1. Beautiful photos Henrietta - so glad you enjoyed your holiday. I have visited Dubrovnik - but not Split - and loved it there.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hey Mary, Dubrovnik is amazing. Walking inside the old town is like walking in movie scene it's so unreal, so beautiful. I love it and actually whole country is so beautiful.

   Delete
 2. What a beautiful place this is, Henrietta, and your photographs are simply magnificent.
  Have a wonderful week!

  ReplyDelete
  Replies
  1. This one beach where we spend few times, the water is so clear and it really is beautiful .
   Thank you and have a nice weekend Lisa.

   Delete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts