Suomi100 kukkaketoSomessa näin kuvia järkyttävän upeasta kukkakedosta Karkkilassa ja olihan se pakko nähdä omin silmin. Maanviljelijä Mikko Kotamäkion  kylvänyt pellolleen tälläisen ihanuuden Suomi100- juhlavuoden kunniaksi. Jos tähän kyseiseen herraan olisin törmännyt olisin hypännyt kaulaan ja rutistanut oikein kunnolla kiitokseksi näin pyyteettömästä teosta joka tuottaa iloa meille kaikille. Vettä ripotteli oikein kunnolla kun ajeltiin Karkkilaan mutta en antanut sen haitata, se oli vaan mentävä ja nähtävä.
Jos haluat käydä ihailemassa niin osoite on Läyliäistentie 562, Karkkila. Muistathan kunnioittaa toisen maita etkä mene tallomaan peltoa ja kerää kukkia.

I saw this really amazing flower field in Karkkila. Local farmer Mikko Kotamäki has grown this most beautiful flower field to honor Finland's 100 years celebration of independence. 

Comments

 1. Replies
  1. Niin on, sais olla Suomi täynnä näitä :)

   Delete
 2. These photographs are so beautiful, Henrietta.
  I especially love the first one.
  Have a wonderful weekend!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Lisa, I was so happy to see this. We should have more fields like this one. Have a nice week too dear.

   Delete
 3. Ihana idea, ja vielä noin reilun kokoinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuvista ei edes näen kuinka iso oikeasti on, aivan uskomaton.

   Delete
 4. Tämä ihanuus on meidän kulmilla ja se on tuottanut runsaasti iloa ympäristölle ja ohikulkijoille. Minäkin halaisin Mikkoa jos kohdalle sattuisi, mikä ihana idea.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi sua onnellista jos omilla kulmilla on saat ihaillavaikka joka päivä. Melkein vois jo kerätä kukkahullujengin ja mennä ryhmähalit antamaan Mikolle :)

   Delete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts