Winter days!
Olipa hieno ulkoiluviikonloppu, aurinko paistoi, ei tuulta nimeksikään ja pakkasta vain pari astetta. Lauantaina valokuvausta ja sunnuntaina kokeilin retkiluistelua ekan kerran elämässäni. Nuoruuden harrastin taitoluistelua joten kuvittelin että no problem kyllä mä luistella osaan mutta ei se nyt ihan niin mennytkään. Luistimet tuntui niin huterilta ettei meinannut pysyä pystyssä ensimmäiseen varttiin mutta jotain touchia sai sitten vähän ajan päästä. Ongelma taitaa olla mun retkikenkäni joissa liian lyhyt varsi että nilkat lumpsuu kuin löysä kiisseli. Pitää tutkia asiaa ja tutustua kavereiden kenkämalleihin josko tästä innostuisi kunnolla ja ostaisi omat luistimet ja uudet kengät! Pääasia että sai olla ulkona, nauttia auringosta ja luonnosta....tuntui hemmetin hyvälle olla posket punaisina reippaana.

What a great weekend to spend hours outside in nature. Some photography and I also tried tour skating for the first time. Tour skating is great way to see totally different way the places where you can't normally go and it is fantastic way to enjoy the gorgeous winter days on frozen sea or lake. I need a little practise with that but I might even get exited about it, my friends do such a beautiful skating trips that I wanna do that too. 
Have a great week!

Comments

 1. Muutama vuosi sitten hankin luistimet ja kävin luistelemassa ensimmäisen kerran sitten lapsuuden ja nuoruuden. Ei tosiaankaan tullut taito ihan selkäytimestä. Myös kaatuminen aikuisena luistimet jalassa tömäyttää lihakset kipeiksi päiväkausiksi. Sen verran kivaa luisteleminen on, että ehdottomasti kannattaa. Meidän lähijärvelle on tehty vajaan neljän kilometrin pituinen luistelurata. Viikonloppuna siellä oli ihmisiä mustanaan. Houkutteleva ajatus hommata retkiluistimet...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä kävin Tuusulassa jossa kans aurattu pari eripituista rataa ja vuokraavat luistimia. Mulla on kavereita jotka ovat harrastaneet jo vuosia ja tekevät aivan fantastisia retkiä Uudenmaan eri vesillä riippuen jäätilanteesta ja se olis ideaali kun kehittyisi niin hyväksi et voisi osallistua niihin.

   Delete
 2. My skating days are long gone, and I was not very good even on smooth ice - your 'tour skating' is most likely on rough ice so I'd be completely useless at that sport!!!!
  These photos are fantastic Henrietta - you caught such amazing moments on the lake.
  Stay warm - hugs, Mary

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yes tour skating is done on natural ice made by Mother Nature so it might be rough ice. I would have no problem on ice made by machines and skating with normal figure skates but tour skating is really totally different kind and need some practice for that :)
   I wish we get more sunny days with only a bit of could so I could shoot more winter scenes, I get so much energy being out that I just love it.

   Delete
 3. Henrietta, these photographs are just magnificent!
  I had to look up what tour skating was. It sounds like SO much fun.
  I used to love to ice skate, so I'm sure I would like it.
  Happy day to you!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you dear Lisa! Yes tour skating is totally different and it is fantastic way to enjoy the nature. I know you would love that as I will after getting some practice :)

   Delete
 4. Stunning images, Henrietta! Beautiful winter skies and scenes.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts