Good night!

Kamerani ei ehkä ole ihan paras tähtikuvaukseen mutta tulipahan yritettyä. Ajettiin Porkkalanniemelle jotta olisi varmasti pimeää eikä kaupungin loiste häiritsisi ja jessus mikä näky. Ihan sama minkälaisia kuvista tuli koska tämä oli sarjassamme näkyjä joita ei voi tallentamalla toistaa täysin vaan se pitää kokea. Miljoonia ja miljoonia tähtiä, täydellisen kaunis näky.
Hyvää yötä immeiset.

This was my first time trying star shooting and I have to say my camera is not good enough for this kind of shooting but I tried and I will try it again. I don't care if my pictures are not so good technically, I think full frame camera is needed for good pictures but to me more important is the experience. It is amazing, so beautiful to see all those millions of stars. I just could lay on the ground and watch the sky forever, it is just you and the stars, eternity, infinity, beauty...do you get me!
Good night my friends!

Comments

 1. WAU!! Kun asuin kaupungissa, mua häiritsi tosi paljon "tähdetön" tumma taivas. Onneksi täällä maalla voi möllötellä pellon laidassa ihastelemassa näkymää :)

  ReplyDelete
 2. Are you kidding me - this is fabulous and I'm not so sure that full-frame could do much better. Outstanding!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Well I have seen so gorgeous pictures about the sky and I can't produce like those so thats why my "modesty" :) Thank you dear Nicky.

   Delete
 3. Oi, minä olen iltaisin katsellut taivasta (ja nyt on taas linnunratakin näkynyt) ja ajatellut vaan, että pitäis ottaa kuvia... Todella hieno kuva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Marjukka, mene ihmeessä kuvaamaan se on sen arvoista :) En usko että olen aikaisemmin edes nähnyt linnunrataa, se oli uskomatonta.

   Delete
 4. WOW,- amazing! Just perfect in my eyes!
  :)

  ReplyDelete
 5. Todella upea kuva! Otitko tuolla OMD EM-5 kamerallasi tämän kuvan?
  Kävin juuri viikko sitten Porkkalanniemessä mutta päiväsaikaan. Vähän paistettiin makkaraa ja nautiskeltiin kahvista kallioilla.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts