Marketanpuisto


 Mihin se ihana kesä katosi! Kuvat jäi ja kertomaan että se oli todellista viime viikonloppuna Marketanpuiston bloggaritapaamisessa. "Luokkakuva" omenapuun alla oli tietenkin ihan must :)
Anun puutarha 
Tuijan koti ja puutarha
Versoja Vaahteranmäeltä
Paratiisinpalasia ja pieniä ihmeitä
Kuusiranta - ihan metsässä
Rikkaruohoelämää
Autuas olo

Nyt tapahtuu niin paljon että pitäisi postata joka päivä ettei jää jälkijunaan kukintojen julkaisujen kanssa mutta eihän mikään aika riitä. Ulkona on aiva upea tuoksumaailma juuri nyt, sireenit tuoksuu jokapuolella sateen jälkeen. Kädet kohmeessa postaan kun kuvasin oman pihan kukkia jotka julkaisuhetkellä tulevat olemaan jo historiaa, mutta ei se mitään :)
Hyvää viikonloppua sateesta ja kylmästä huolimatta, nautitaan tuoksuista ja kukinnasta anyway!

It has been raining the whole week and I have already forgotten how wonderful summer weather we had last weekend when I met few garden/flower bloggers. So much is happening with the blooming right now here in Finland, I should post everyday to show you which flowers are blooming right now but I really don't have time for that so when I'm posting blooming will be history and the new ones are coming. Lilacs are blooming right now, the scent is amazing! If I just could move my desk outside and work there! 
Have a great weekend, enjoy the blooming which is going on around you where ever you are!

Comments

 1. Upea kuvasarja!

  Mukavaa viikonloppua myös sinulle:)

  ReplyDelete
 2. Gorgeous Spring images, Henrietta!

  ReplyDelete
 3. Kuluneella viikolla on tosiaan päässyt nauttimaan kukista näpit jäässä. Ja jälkijunassa niiden postaamisessa joutuu koko ajan kulkemaan, sillä jatkuvasti ilmestyy uusia kukkia. Onneksi niitä voi talvella muistella, kun nyt käy räpsimässä säännöllisesti. Ja lämpimämpää on luvassa, joten mukavaa viikonloppua sinullekin!
  PS. Tärkein jäi sanomatta eli aivan hurmaavia kuvia.

  ReplyDelete
 4. Luonto etenee hurjaa vauhtia. Matkalla maalle lupiinit kukkivat jo tien pielessä. Pohdittiin anopin kanssa kuinka käy juhannustradition. Joka vuosi haemme pari sylillistä lupiineja aaton aattona myöhään iltayöstä juhannuspöytään.

  ReplyDelete
 5. Hauska "luokkakuva" ;)
  Ja ihania kuvia helteiseltä päivältä!

  ReplyDelete
 6. Teillä oli varmasti IHANA reissu!:)
  Kiva joukko siellä omppupuun alla..;)
  Sun kuvasi ovat hengästyttävän kauniita!!♥
  Ja tuo, mitä alempana kirjoitit, että nyt tapahtuu niiiin paljon, että ei mikään aika riitä tallentamaan kaikkea ja postaaman ajoissa, on niin totta!;D Noin olen itsekin kokenut...;)
  Laitoin s-postia....olisi kysymys...:)
  Halaten, Marikki

  ReplyDelete
 7. Satumaisia kuvia! Hauskaa miten teillä jokaisella oli omanlaisensa näkemys samasta puutarhasta.
  Ihanaa viikonloppua ja kesäkuun alkua!

  ReplyDelete
 8. Unikuvia kesästä :)
  Juu ei, nyt ei kyllä pysy itse perässä, eli postaukset eivät todellakaan minullakaan ole reaaliaikaisia, eihän sitä millään sillä helteellä ehtinyt edes ikuistaa kaikkea, kun joidenkin kukkien kukinta oli ohi jo parissa päivässä. Kesä on vielä edessä, ihanaa, nyt nautitaan!

  ReplyDelete
 9. Näin se on, että nyt tapahtuu todella paljon pienessä ajassa =). Kauniita kuvia jälleen. Olin ihan uhontanut tuon Marketan puoston! Siellähän todella olisi vaikka millä mitalla ihania kukkia kuvattavaksi. Ihanaa viikonloppua koleudesta huolimatta.

  ReplyDelete
 10. Wie immer...`wundervolle Foto`s!
  Liebe Grüße zu dir,*Manja*

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts