London snapshots 2


En tiedä mitä kertoa Lontoon reissusta muutakuin et rakastan sitä kaupunkia. Ehdottomasti haluan palata sinne joskus loppukeväästä tai alkukeväästä ja mennä ihastelemaan Kew:n kasvitieteellistä sen täydessä loistossa. Rakastan Lontoon ihmismäärää ja maailman kansalaisia joita löytyy koko kirjo, ihmisten ystävällisyyttä, suurenmoista joukkoliikennettä, ihania olohuonemaisia pubeja ja  kahviloita jne. Kertakaikkiaan loistokaupunki jossa riittää tutkittavaa monelle reissulle. 
Nyt on suunnitteilla uus reissu, kohteena Venetsia ja Verona, menen katsomaan kaveria Veronaan ja samalla pitää tietenkin Venetsia tutkia:) Jos on yhtään vinkkiä Venetsiassa majoittumisesta please kertokaa. Kaupunki on törkeen kallis turistivirtojen takia ja mulla ei tuota rahaa niin häpeämättömästi ole vaan pitäis saada edukas hotelli, B&B tai yksiö wifillä.
Hyvää viikonloppua arvon ystävät:)

I don't know what to tell about my London trip. I just love the town and I know I will go back but in late spring or summer time, I want to see Royal Botanical Garden it's best glory. Now I'm planning new trip to Venice and Verona, I go to see my friend in Verona:)
Have a great weekend my friends!

By the way if you have any tips where to stay in Venice please tell me. It is shameless expensive town so I need something not so expensive, hotel, B&B or apartment (with wifi).

Comments

 1. What lovely pictures of your trip!
  Love the roses!!!
  Best, Brigitte

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you dear, I loved the roses myself and I was so happy when I bought those (only 17 pounds, they would been in Finland something like 30 pounds)

   Delete
 2. Ihania kuvia! Italiahulluna ihmisenä odotan jo nyt kuviasi Venetsiasta =).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei nyt vielä innostuta, on tässä nyt kuitenkin pari kuukautta aikaa enneko mittään tulee mutta kiitos kuitenkin:)

   Delete
 3. Love your pictures and I love London! Have a nice weekend you too!

  ReplyDelete
 4. Ihania Lontoonkuvia! Mulla on aukko sivistyksessä, Lontoo ja koko Englanti on vielä näkemättä.
  Ja täällä toinen italiahullu ilmottautuu! Me ollaan yövytty vaan asuntoautossa Venetsian liepeillä, ettei oo valitettavasti majoitustietoa. Kato booking.com, sieltä me löydetään yleensä ne halvimmat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mullekkin oli ihan ensimmäinen kerta vasta nyt vaikka olen vuosia halunnut mennä. Pitää seuraavan kerran mennä kesäaikaan että pääsee tutustuun puutarhakultuuriin kukoistuksen aikaan. Salainen haave joka ei luultavasti toteudu koskaan olisi kierrellä autolla etelä-Englantia ja mennä puutarhasta puutarhaan:)

   Delete
 5. Niin kauniit kuvat, kiitos! Kuviasi on aina niin ihana ihailla. Lontoo on minulla vielä käymättä -kääks! Samoin New York...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eka kerta LOntoossa mullekkin ja New York kans näkemäti mutta lentomatka sinne sen verran pitkä etten olen oikeen päässyt sen yli vielä edes ajatuksen tasolla.

   Delete
 6. I'm an Anglophile too - love London - always will. I especially like the roses with the raindrops in the background - beautiful!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you dear, I hope to get back in London I really love the city and it is only 3 hour flight:)

   Delete
 7. Enpä ole koskaan päässyt Lontooseen, joten kuvasi saavat aivan himoamaan sinne. Upeita otoksia.

  Sinulla on matkustaminen veressä =)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts