Uusi elämä/New Life


Niin paljon tapahtunut ja niin paljon olisi sanottavaa ettei tiedä mitä sanoa. Lyhyesti virsi kaunis kuten sanonta kuuluu minun elämäni on muuttunut täysin. Ennen meitä oli kaksi 16 vuoden ajan, nyt ei ole meitä on vain minä, me käsite otettiin muualla käyttöön.
Voimat ovat menneet selviytymiseen päivästä toiseen mutta yritän hypätä taas takaisin tänne blogistaniin (teistä on tullut tärkeitä ja nyt jos koskaan tarvitsen sitä). Kamera ollut jäissä jo monta viikkoa joten ehkä on aika alkaa luomaan jotain ja purkaa tunteet siinä muodossa. Elämä on liian kaunis hukattavaksi, täytyy vaan löytää se kauneus uudestaan ja nauttia siitä.
Hyvää vaaliviikonloppua.

So much has happened in my life, my hubby left me after 16 years. I'm broken but I will survive, I know. Blogging and photographing has come so important part of my life for these past years so I need to come back and start to create something, no matter what just something and put my sorrow into that. Sometimes I feel I hate life but it is too beautiful for hating, I have to find the beauty again and start to enjoy it.
Have a great weekend.

Comments

 1. Elämä tuntuu varmasti raskaalta juuri nyt. Kovasti toivon voimia sinulle, mitään muuta en oikein osaa sanoa. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Petriina, tästä ei voi olla matka kuin ylöspäin entistä vahvempana.

   Delete
 2. Ihanaa, että olet löytänyt voimia ja että olet jälleen täällä! Onkin ollut ikävä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eihän tässä muu auta:) Sain tänään ilmoituksen että objektiivi noudettavissa korjaamolta joten aika hypätä satulaan takaisin. Applelta ilmoitus että kone pitäis viedä puolestaan korjaamolle kovalevy saattaa hajota ja se pitää vaihtaa uuteen, huah eli kohta häviää pöytäkone korjaamolle, mä alan uskoa jingjangeihin, karmaan jne.

   Delete
  2. Äsh, luin ton kommenttini äsken uudestaan ja nyt se näyttää ihan hassulta, kun vaan keskityin siihen, että olet tullut takaisin. Olin vain niin ylpeä sinusta, että kaiken jälkeen olet jälleen täällä. Sanoin ne tärkeimmät asiat viestissäni silloin aiemmin ja ne olikin tarkoitettu vain sinulle. Olet rohkea ja sisukas, nostan sille hattua!!!

   Delete
  3. Erinomaista, että saat objektiivisi takaisin fiksattuna priimakuntoon. Itse puolestani tsekkailin, mitä Photoshopin uusin versio maksaa ja meinasin pyörtyä...pystyyköhän sillä Elementsillä mihinkään?

   Delete
  4. Pystyy pystyy, mulla on elements ko ei ollu varaa ostaa oikeeta. Nythän mä sain oikeen fotarin jokusen aikaa sit ku ostin supertarjouksella ulkomailta ni en joutunu maksaa ko 300 shippingin kans. Osta elements ihmeessä sillä pärjää todella hyvin eikä maksa ko satasen paikkeilla.

   Delete
  5. Olet niin kulta ja pakkohan mun on tulla takas, tämä on yksi virtalähde josta on muodotunut tärkeä asia ja te ihmiset joita olen saanut täältä elämääni olette niin mahtavia:)

   Delete
 3. Oh, Henrietta, I'm so sorry!!! I think you are right~~your creativity will help you heal. Just take all the time you need and it will happen. Sending you lots of hugs! xo, Elaine

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you darling, I wish we could see in person:)

   Delete
 4. Oh Henrietta! I don't know what to write. Your are going through a tough time. Allow yourself to be sad and angry! You are a marvelous photographer and you are so inventive.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Ingmarie, I have been sad and also angry, I know I will feel all those feelings again and again for a long time.
   Tack och kram:)

   Delete
 5. Kiitos kauniista blogistasi. Sitä on iloa lukea : ) Toivotan Sinulle voimia uudessa elämäntilanteessasi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Erjsuka, kauniit sanat antavat aina voimia:)

   Delete
 6. Replies
  1. Kiitos PieniLintu. Muista helliä perhettäsi vaikka arki tuntuukin joskus raskaalta:)

   Delete
 7. #I felt your photo's were different, your a creative person and gifted too, keep taking one day at a time and look for that beauty...you will be ok :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ruth You can read me so well:) Thank good I'm in my forties not in twenties so I know I will be okey one day.

   Delete
 8. Dearest Henrietta,

  I am SO sorry! You must be going through such a difficult time at the moment, but even though it may take some time to heal, one step at a time you will get there and feel happiness again. I wish I lived closer and could offer to pamper you and tell you in person every day what an amazing artist and photographer you are. The photo today, for example, is nothing less than mind-blowingly beautiful! Utterly, utterly stunning.

  I too think your creativity will help you heal and I hope you feel you want to carry on creating your amazing images and show the world.

  A massive hug to you!
  Helena

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you darling just being in my world and you lovely words comforts my damage self steam. I have cried almost 3 weeks now but it can't continue, I must rise again and think myself. No man on earth can't destroy me, no matter what they say. I know I will cry so many times again and feeling shitty but there will be also days that I do something else, nice things; like seeing the sun and the ocean, beauty of the flowers etc.
   I'm survirer:)

   Delete
  2. Just a quick hello to say that I am thinking of you and sending you lots of warm thoughts and another MASSIVE hug.

   Helena

   Delete
 9. Jaksamista raskaaseen syksyyn. Olen joskus ollut vähän samanlaisessa tilanteessa, on vaikeaa koota itsensä ja päästä eteenpäin. Anna itsellesi aikaa kerätä palaset, surra ja löytää polku uuteen elämään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos LUmo, vaikeeta on ollut mutta nyt on jo päiviä kun uhma iskee ja haluan selviytyä, nauttia pienistä hetkistä. Paljon on edessä vielä matkaa, omaisuudenjako jne. Toivon että pystyn pitäväni kotini. Onneks mulla on ihanat tyttökaverit ja työpaikka joka on toinen kotini:)

   Delete
 10. There are still so many picture to be taken and a life to live......
  My thaught goes to you.

  ReplyDelete
 11. Voi miten ikävä kuulla! Voimia hurjasti. Onneksi jaksat ajatella myös uutta elämää. Onnea ja iloa siihen!

  ReplyDelete
 12. ei löydy ei mutta ajatus lohduttaa. Raskasta on ollut todellakin ja tulee olemaan mutta on ihanaa kun on jo tässä iässä niin tietää ettei tähän kuole. Aika ei ole ihan otollinen;pimeys ja kylmyys mutta keväällä viimeistää näen kukat kirkkaampana ja valo taas lisäntyy ihan kirjaimellisesti:)
  Ihania viikonloppuja teille Mäntylään, nauttikaa hetkestä.

  ReplyDelete
 13. Tuskaisia tapahtumia ja aikoja, mutta sulla on tosiaan paljon vielä elämää jäljellä. Onnea uudelle elämälle! Ihana kuva taas kerran :)

  ReplyDelete
 14. Voi, aina ikävä juttu, mutta voimia Sinulle ja asioiden tärkeysjärjestykseen saattamista, eli Sinä olet se tärkein, joten pidä huoli itsestäsi. Lupaan kokemuksestani, että aika saattaa asiat kuntoon kohdallasi. Vielä hymyilet.
  Halit, isot sellaiset.

  ReplyDelete
 15. I'm so sad to hear this , Henrietta , but every bad thing has , always , a good part . I wish you to find this good part , as soon as posible , and enjoy it !Don't worry ! As you said , life is still beautiful !

  ReplyDelete
 16. Voimia sinulle!

  Muista aina, että upeat kuvasi tuovat niin paljon iloa monille.

  ReplyDelete
 17. Nyt vaan tarkastelemaan objektiivilla uusia näkökulmia
  ja sitä kaikkea positiivista ja hyvää jota ON.
  Kaiken kaaoksenkin keskellä se ON.
  Objetiivilla suurennat sen nyt vaan näkyväksi,
  isommamaksi ja kauniimmaksi.
  Voimia!

  ReplyDelete
 18. Something so common never looked better, great b/w

  ReplyDelete
 19. Oh dear Henrietta! Such a very difficult thing to endure ...my heart aches for your sadness and hurt! Each day, press on. Your photography and creativness are outstanding and I hope you find joy in continuing doing what you love and are so gift with!! I just noticed your button and have added it to both of my blogs. This is an amazing, creative view of food - beautiful light and color rendering!

  ReplyDelete
 20. Henrietta - I'm so sorry to hear you are having such a hard time. I hope your work will help you get through this - you are so extremely talented.

  ReplyDelete
 21. To dear Henrietta,
  I've never forgotten/will never forget about the encouragement you gave me/us when we had that hard time!
  You're so sweet, warm, and lovely person. And on top of that, YOUR CREATIVITY has really encouraged me a lot!
  Whenever I came here to enjoy your beautiful flowers, I got some warmth in my heart:)
  I hope you will find peace in your mind, from the bottom of my heart!!!

  ReplyDelete
 22. Ihanaa että olet back täällä. Olen käyny monta kertaa katsomassa koska tulee uusi juttu tänne. =) Ehkä lohtuna vois olla että tuska lisää luovuutta. On muuten todella sydäntäsärkevän KAUNISTA lukea nyt tota sun edellistä postausta. =( Nyt uus vaihde silmään ja uudet haasteet odottaa.

  ReplyDelete
 23. Voi Henrietta, tulin juuri lomalta ja aloin katsoa mitä on tapahtunut, sulla oli niin kaunis kuva... ja sitten niin surullinen tarina! Tietysti selviät, eihän siihen ole kellään mitään vaihtoehtoja, mutta toivon sulle voimia tuohon välikauteen, ennenkuin alkaa sattua vähemmän, päivä päivältä. Isot, isot ja lämpimät halit täältä kaukaa, Liisa.

  ReplyDelete
 24. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ihanaa katsella kuviasi. Olen kaivannut kuviasi, sillä ne antavat niin paljon voimia ja lohtua karuun todellisuuteen. Lämpimät voimahalit!!

  ReplyDelete
 25. Hiljaiseksi vetää tällaiset tilanteet. Olet oikeasti ollut monesti mielessä ja sen vuoksi olen osannutkin odottaa, että tänne tulee seuraavaksi erilaisia kuvia.

  Kuvasi on erittäin hieno, graafinen ja kaunis mustanpuhuvuudessaan.

  Voimia <3

  ReplyDelete
 26. Noin järisyttävä muutos ravistelee varmasti syvältä ja saa tunteita vuoristoradalle.
  Otan osaa!
  Ajan kanssa varmaan vähän helpottaa.
  Onneksi osaat ottaa kauniita kuvia. Siinä olet M E S T A R I. Toivottavasti jaksat antautua nyt enemmän valokuvaamiselle.
  Mahtavan yksinkertainen ja kaunis tämäkin kuva!

  ReplyDelete
 27. Voimia! Onneksi sinulla on luovuutesi, jonka kautta voit käsitellä kipeitäkin tunteita.

  ReplyDelete
 28. You were missed on the blog. I wondered where your beautiful photos had gone. I am so sorry that life is the pits at the moment. I am sure that in your own time when you feel up to it you will blog again. Take your time and look after you first. Valerie

  ReplyDelete
 29. Ehdin jo kaivatakin sinua.
  Voimia selviytymiseen!

  ReplyDelete
 30. Halaus ja paljon voimia sinulle.

  ReplyDelete
 31. Ihmettelinkin jo mitä sinulle kuuluu kun on ollut niin hiljaista. Voimia sinulle - luovuutesi antaa sinulle varmasti voimaa.

  ReplyDelete
 32. Tervetuloa takasin kun jaksat. Me outamme sinun kauniita kuvia!
  Kramar!

  ReplyDelete
 33. Jo yksikin valonsäde riittää näyttämään suuntaa valoa ja uutta kohti! Voimahalit ja olet kyllä sellainen kuvaaja että kuvasi tuovat valoa meille kaikille blogisi seuraajille!

  ReplyDelete
 34. You bring so much beauty to all of us - your blog readers in your gorgeous photos. I am sorry to hear about your break up. Just remember to let friends help you along the way.

  ReplyDelete
 35. P.S. Sorry you are going through such a difficult time at the moment, but I am sure your friends and your art will help you heal. :)

  ReplyDelete
 36. Very nice composition!
  Cabbage and garlic! Love it!

  ReplyDelete
 37. Voih.. ahdistavaa. Jaksamista ja voimia sinulle.

  ReplyDelete
 38. "Let me tell you something you already know.

  The world ain't all sunshine and rainbows.
  It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are
  it will beat you to your knees and keep you there if you let it.
  You, me, or nobody is gonna hit as hard as life.
  But it ain't about how hard ya hit.
  It's about how hard you can get it and keep moving forward.

  How much you can take and keep moving forward.
  That's how winning is done!" Rocky Balboa

  ReplyDelete
 39. simple & great at the same time!
  tasty & spicy photograph!

  xoxo, Juliana | PJ’ Happies :) | PJ’ Ecoproject

  ReplyDelete
 40. Love the darkness and light, and ofcourse the texture in the background ;-)

  ReplyDelete
 41. Elät raskasta aikaa, tarvitset kaiken mahdollisen tuen ja ennen kaikkea kuuntelijan. Olen itsekin kokenut eron ja selvinnyt siitä. Yhden ihmisen tuki ja kuuntelutaito auttoi minua selviytymään. Selviydyttyäni elämässäni alkoi aivan uusi vaihe. Tämä voi olla sinullekin sellainen :)

  ReplyDelete
 42. Luin nämä vasta nyt.
  Jos ajatuksistamme ja sanoistamme on apua, järsi ne tarkkaan, luita myöten.
  Muutenhan joudut noin ison vuoren ylittämään melko yksiksesi.
  Tai oikeastaan: kyllä siellä vuoren kupeella näkyy kulkijoita muitakin. Matkan syitä on vain useita.
  S.

  ReplyDelete
 43. I am so sorry you are going through this difficult time, Henrietta.
  You are such a kind and talented person, and you will get through this.
  Sending you hugs.
  xo.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts