Iceland II


En oikein edes tiedä mitä sanoa kun olen niin kiinni näissä maisemissa edelleen ja muistan kuinka upealta tuntui missäkin maisemassa. Meitä oli viiden hengen porukka ja kaikki harrastaa valokuvausta mutta minä yleensä lähdin aina omille reiteilleni kun auto laitettiin parkkiin. Olen vähän sellainen oman tien kulkija ja nautin asioista yleensä tuplasti enemmän kun saan hetken olla yksin siinä tilassa jota juuri koen. Eristäydyn totaalisesti omaan sielunmaisemaani ja imen kokemuksen ilman "häiriötekijöitä", se on mun tapani kokea koko sielullani. Taitaa taas sielu paeta näitä kuviin ja muistoihin, vapauden, onnen, täydellisen hyvän olon tunteeseen!

I don't really know what to say about these pictures I'm still so inside them. I still remember how I felt in every picture when I took it. There were 5 of us but every time we stopped somewhere to shoot I normally went on my own way. Of course I wanted to have my own different pictures as others but mostly I needed to isolate myself from others so I can feel the moment totally with all of my soul. That might sound weird but I'm build that way, I need my moment to experience things and to feel so I can remember that moment. 

Comments

 1. Hi Henrietta,
  fabulous photos of Iceland. I was there last year in June. It was unbelievable.
  Best, Synnöve

  ReplyDelete
 2. Kyllä noissa maisemissa sielu lepääkin. Upeita!

  ReplyDelete
 3. Fabulous Henrietta! Thanks for sharing this beautiful country.

  Still in France and enjoying so many wonderful places along the rivers. Arrived in Avignon, Provence today.

  Hugs - Mary

  ReplyDelete
 4. Että osaa olla kaunista.
  Sama vika minulla, mielellään olen omissani ja katselen ja kuvaan. Teitä oli sentäs kaikki valokuvaajia, mutta auta armias, kun kulkee sellaisen kanssa, joka ei yhtään kuvaa, eikä häntä voi kuitenkaan "paeta"..

  ReplyDelete
 5. Olen joskus ollut hieman vaivautunut kun joku haluaa kuvausreissulle mukaan. No, toisinaan se on kivaa, mutta siihen sellaiseen kuvausmoodiin on paljon vaikeampi päästä. Kun mä oikein pääsen vauhtiin, mä en edes huomaa ohi kulkevia ihmisiä. Mun keskittyminen on usein jossain luontojutussa tai rakennuksissa. En halua silloin puhua, vain hakea mielenkiintoisia otoksia. Komeita kuvia olet ottanut. Olen usein miettinyt , millaista olisi kuvata aivan itselle vieraassa ympäristössä ja/tai luonnon ympäristössä. Menisikö siinä ihan tilttiin?! :) Sä et ainakaan! Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
 6. Vau mitä kuvia! Sait mut haluamaan Islantiin;)

  ReplyDelete
 7. Your images are breathtaking!
  I remember when I was in Alaska earlier this year. Sometimes the views just took my breath away and I was lost for words.

  ReplyDelete
 8. Your photos are always so fabulous...so inspiring. Iceland is truly a beautiful country, which I've heard many times.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts