Friday, October 26, 2012

Uusi elämä/New Life


Niin paljon tapahtunut ja niin paljon olisi sanottavaa ettei tiedä mitä sanoa. Lyhyesti virsi kaunis kuten sanonta kuuluu minun elämäni on muuttunut täysin. Ennen meitä oli kaksi 16 vuoden ajan, nyt ei ole meitä on vain minä, me käsite otettiin muualla käyttöön.
Voimat ovat menneet selviytymiseen päivästä toiseen mutta yritän hypätä taas takaisin tänne blogistaniin (teistä on tullut tärkeitä ja nyt jos koskaan tarvitsen sitä). Kamera ollut jäissä jo monta viikkoa joten ehkä on aika alkaa luomaan jotain ja purkaa tunteet siinä muodossa. Elämä on liian kaunis hukattavaksi, täytyy vaan löytää se kauneus uudestaan ja nauttia siitä.
Hyvää vaaliviikonloppua.

So much has happened in my life, my hubby left me after 16 years. I'm broken but I will survive, I know. Blogging and photographing has come so important part of my life for these past years so I need to come back and start to create something, no matter what just something and put my sorrow into that. Sometimes I feel I hate life but it is too beautiful for hating, I have to find the beauty again and start to enjoy it.
Have a great weekend.

Tuesday, October 2, 2012

Katto-Kassinen


En tiedä muistaako monikaan Katto-Kassista telkkarista joskus kultaisena vuosikymmenellä ko 1970! Mä tykkäsin siitä kovasti ja sukunimikin on melko samanlainen. Mä haluisin kans propellin selkääni ja lennellä kattojen yli. Katto-Kassisen sanoo "Hauskaa pitää olla, muuten minä en ala mitään", siinäkin olen samoilla linjoilla. Pariisissa haaveilin propellista katsellessani näitä näkymiä terassiltamme. Lennellä ikkunasta ikkunaan ja katsella hetki muiden tarinoita.

Time for Texture Tuesday easy edition. I used Kim's texture called Nested with blending mode Multiply 100%. I also made some adjustments in Photoshop and Lightroom. The picture is from our Paris vacation.

posted:

Monday, October 1, 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...