Monday, January 23, 2017

Winter days!
Olipa hieno ulkoiluviikonloppu, aurinko paistoi, ei tuulta nimeksikään ja pakkasta vain pari astetta. Lauantaina valokuvausta ja sunnuntaina kokeilin retkiluistelua ekan kerran elämässäni. Nuoruuden harrastin taitoluistelua joten kuvittelin että no problem kyllä mä luistella osaan mutta ei se nyt ihan niin mennytkään. Luistimet tuntui niin huterilta ettei meinannut pysyä pystyssä ensimmäiseen varttiin mutta jotain touchia sai sitten vähän ajan päästä. Ongelma taitaa olla mun retkikenkäni joissa liian lyhyt varsi että nilkat lumpsuu kuin löysä kiisseli. Pitää tutkia asiaa ja tutustua kavereiden kenkämalleihin josko tästä innostuisi kunnolla ja ostaisi omat luistimet ja uudet kengät! Pääasia että sai olla ulkona, nauttia auringosta ja luonnosta....tuntui hemmetin hyvälle olla posket punaisina reippaana.

What a great weekend to spend hours outside in nature. Some photography and I also tried tour skating for the first time. Tour skating is great way to see totally different way the places where you can't normally go and it is fantastic way to enjoy the gorgeous winter days on frozen sea or lake. I need a little practise with that but I might even get exited about it, my friends do such a beautiful skating trips that I wanna do that too. 
Have a great week!

Sunday, January 8, 2017

Gorgeous winter day!

Olipahan hieman kirpeempää pakkaspäivää mutta herttinen kuinka kaunista. En todellakaan ole talvifani mutta oli upeeta päästä ulos aurinkoon kävelemään, käydä välillä lämmittelemässä kahvin ja kakun ääressä. Se tunne kun pääsee sisälle ja tietää et poskissa on terve puna (+pari paleltumaa), veri alkaa taas kiertämään varpaissa ja sormissa...aaah. Pitkästä aikaan pääsi ulos valoisaan aikaan joten kaikki tuntui todella fantastiselta, aistimukset oli 120 prosenttia vahvempia kuin useimmiten.

We had some really cold days -20 celsius here in Helsinki and up to north in some parts it was -40 celsius. It was cold but so beautiful sunny days. I really enjoyed my day out shooting, walking and nice cup of hot drink and cake. You know the feeling when getting inside to warm up and you feel that your cheeks are healthy red, blood starts to circling again on your toes and fingers. I'm not a fan of winter but I was happy to see this beauty and hopefully we'll get few more days like this ...which I'm sure as this is Finland!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...