Wednesday, November 30, 2016

Eternity


Olin Atlantin rannalla Cadizissa tyhjentämässä päätä. Rantaviivaa riitti silminkantamattomiin ja se oli juuri mitä hain. Jokapäiväiset kymmenen kilometrin kävelyt, hiljaisuutta ja rauhaa. Kotona ihmettelen kuinka pään voikin saada niin hiljaiseksi ja olon rauhaisaksi vain kävelemällä. En siis tehnyt oikeestaan mitään, en kertakaikkiaan mitään muuta kuin kävelin ja toisinaan kuvasin. Kukaan ei oikeestaan puhunut englantia joten montaa sanaa en ihmisten kanssa vaihtanut, todellinen hiljaisuuden retriitti. Vuokrakämppä oli aivan ihana ylimmän kerroksen asunto huikealla terassilla. Tein itse ruokani illalla ja käperryin sohvannurkkaan jalat kipeänä ja onnellisena.
Tuo ensimmäinen kuva kuvastaa hyvin oloani siellä...ikuisuus! Meri ja taivas yhdistyy eikä ole olemassa mitää muuta kuin maa, meri ja ilma. Ei ihmisiä, ei huolia, ei velvollisuuksia, ei mitään, vain ikuisuus onnentunnetta.

I was traveling in Spain and spend a week in Cadiz just because it's in the Atlantic Coast. I just wanted to enjoy the long beach walks, watch the sea and breath. I can't even describe how happy, relaxed and peaceful I felt there. I didn't do absolutely nothing else than walk, walk and walked more. I walked when it was raining, I walked when it was shining and between those. Every time the sky was different, the sea was different and every time I enjoyed as much. Actually no one spoke english there so I really didn't speak a lot and I had rented an apartment so it really was a retreat of silence and it felt so good.
The first picture represent my feelings there the best, to me it looks like eternity...no beginning or end...only eternity of happiness without limits!

Sunday, November 13, 2016

Personal effort!



People tend to think that happiness is a stroke of luck,
something that will descend like fine weather if you're fortunate.
But happiness is the result of personal effort.
You fight for it, strive for it, insist upon it,
and sometimes even travel around the world looking for it.
- Elisabeth Gilbert-

Friday, November 11, 2016

It's winter time.



Aurinko paistoi pitkästä aikaan ja lumetulo lakannut joten olihan se lähdettävä kävelylle. Laitoin toppavaatteet päälle ja olo oli turvallisen pakattu niinkuin lapsena. Mietiskelin kävellessä että kuinka tuntuukin niin turvalliselta kun on paljon päällä mutta kyllähän ne pehmentää laskua kun nokilleen vetää ja muutenkin mukava röhmytä maassa kun ei tunnu missään. Oli aivan mahtavaa nautiskella auringosta, lumisesta maisemasta ja kontata rantakivien välissä yltäpäältä lumessa. Viikkovapaat on siitä mukavia että saa olla rauhassa kävelyllä, kukaan ei ole ihmettelemässä miksi omituinen nainen konttailee, makoilee lumessa, hihittelee ja ottaa tanssiaskelia (musiikki soi kuulokkeissa).

The winter has arrived to Finland. It has been snowing for several days but today it stopped and sun was shining. It was so lovely, just walking around, have little sun shine and enjoy the wintery scene.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...