Thursday, June 30, 2016

Biarritz
Oho kylläpä vierähti aikaa edellisestä postauksesta mutta käväisin taas Ranskan maalla pari viikkoa. Nyt on sen miljoona kuvaa odottamassa Annecysta, Lyonista ja kuvasinkohan Genevessä olleska...en edes muista ja siellä oltiin vain pari päivää kun lennettiin sieltä kotiin. Puran edelleen kuvia Biarritzista joten tässä pari niitä. Nyt kun kävi taas parissa eri kaupungissa samassa maassa on näitä vertailukohteita ja Biarritzista voi sanoa että pieni rantakohde jossa hyvä käydä lepäileen ja nauttimassa merestä mutta ei siellä muuten aikaa saa oikein kulumaan. Lyonista on tullut mun ehdoton suosikkini johon haluan ehdottomasti takaisin mutta siitä lisää kunhan joskus pääsen kuvien editoimisessa sinne asti.

Oh, almost a month has gone since my last post. Well I was traveling again in France so didn't have time to do anything. This time I was one week in Annecy, one week in Lyon and few days Geneva. Now that I have some other cities to compare Biarritz I can say that Biarritz is nice, small town for relaxing and enjoying the beach life but that is all there is to do in my opinion. Lyon became my favourite city, so much to do, not too big or too small and the food....just WOW! But more of that when I get to editing something from there.

Sunday, June 5, 2016

Biarritz, FranceViikko kotona ja olo jo kun ei olis lomalla koskaan ollutkaan. Miten työt aina viekin voimat niin äkkiä ja ottaa koko elämän hallintaansa! Haaveilulle riittää aikaa jollei muulle ja mietiskelin että jos jossain haluisin viettää vanhuuspäiväni tai mieksei vaikka saman tien se olisi jossain Atlantin rannikolla. Olen niin auttamattomasti rakastunut tuohon mereen että sen seurassa voisin viettää loppuelämäni. Jos tämä meidän pikku lätäkkömme täällä kotonakin jo antaa mielenrauhaa niin Atlantti antaa sen 110 prosenttisesti. Se on kuin Fazerin sininen suklaa, lohturuokaa jolla omat vaaransa mutta niin hemmetin ihanaa.

Week at home and working for 6 days and I'm totally beaten like was I ever on vacation! Good thing is that second part of my vacation is starting soon. Biarritz was quite small place and not much to do if you are not a surfer but it is perfect place for relaxing and of course beautiful place to shoot pictures. I would go there again just because of the Atlantic, maybe on September and May as I was now but not in high season as it will be totally crowded.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...