Monday, May 30, 2016

Biarritz


 Olin viime viikon Biarritzissa Ranskassa. Rantaa riittää vaikka kuinka paljon. Kuvassa näkyvän lahden molemmilla puolilla on lisää rantaa silmin kantamattomiin. Meillä oli hieman vaihteleva sää ja melko viileetä alkuviikosta. Paikalliset tuumasivat että viileä kevät ollut ja sateita saatiin melkein joka päivä. Pari kertaa liottelin varpaita Atlantissa ja nautiskelin rantakävelystä. Kerran sain housuni läpimäräksi niin että näytti et olis pissa housihin päässyt mutta onneksi aurinko kuivatti äkkiä. Aallot on sitä luokkaa että pitää varoa koko ajan, mä suljin silmäni vain hetkeksi kun nautin koko sielullani ja splash...se oli siinä...hetken herpaannus ja persii kastu. Mä olen niin rakastunut tuohon mereen ja siihen draamaan mitä se antaa, isoja kuohuvia aaltoja, vuorovesi jne. Se on vaarallinen mutta niin jumalaisen kaunis!

https://plus.google.com/+HenriettaHassinen/posts/6irgtX25vTU


I was in Biarritz, France last week and the beaches over there are just fantastic. You can walk kilometres after kilometres and enjoy the gorgeous Atlantic ocean. It is the beginning of the tourist season so I got my peaceful moments without crowds. What a fantastic place, more pictures to come when I have time from work.

Friday, May 13, 2016

Cherry loveKäväisin pikaisesti töiden jälkeen Roihuvuoren kirsikkapuistossa. Olin siellä yhdeksän jälkeen illalla joten puut oli jo varjossa ja aurinko alkoi laskemaan mailleen. Hakemalla sai hakea valoa kuviin jotta saisi jotain mielenkiintoa ja herkkyyttä. Osasta tuli sitten mielessäni suuria rakkaustarinoita, herkkä nainen kainosti kääntää päätää, hiljainen läsnäolo, iloittelua, flirttailua, tunteiden paloa...kukkakuiskaajan sydän alkaa taas "runoilemaan" kun kausi on avattu.

Now that spring has arrived here and the blooming season is starting my heart starts to sing. I already made hundred love stories while making these pictures. There is a story in every picture in my mind.

Wednesday, May 4, 2016

Prague


 Prahassa olin joulukuun alussa ja haaveissa olis joku kevät mennä kirsikoiden kukkiessa. Siellä olis nyt varmaan täydellinen aika olla noin kukinnan kannalta... sielu alkaa olemaan levoton.

I was in Prague in December and I'm dreaming to go there back in spring time. I now would be perfect time considering  about Cherry blooming! My soul starting to be restless... I need green nature.


Sunday, May 1, 2016

Gdansk, Poland


Viime vuonna tähän aikaan olin Gdanskissa ja enpä näköjään ole montaa kuvaa sieltä postannut. Kirsikat, mangoliat kukki ja puut alkoi vihertää. Mikään ei ole parasta kun käydä haistelemassa kevättä jossain muualla kun meillä täällä vielä kiihkeästi odotellaan jotain tapahtuvaksi.

Last year this time I was in Gdansk, Poland. It is so nice to go somewhere where actually is spring as we are still waiting it here in Finland for some time.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...