Friday, March 18, 2016

Orchids
Orkideoita viime viikonlopulta talvipuutarhan näyttelystä. Tässä on nyt vaan yksi lajike mutta kun on niin kauniita että pakko laittaa useampi kuva yhdestä lajikkeesta....älkää kyselkö lajikenimiä mulla ei ole hajuakaan eikä ne ole mulle tärkeitä vain kauneus. Orkidea on kuin hiljainen kuiskaus, ihan kuin silkkikangas leijailisi hiljalleen maahan. Sitä vain katselee hiljaa ihaillen, huokaillen henkeä pidättäen ja odottaen että jotain jumalaisen kaunis tapahtuu....kuvien muodossa ainakin mulla alkaa säädyttömän kaunis leffa pyörimään mielessä, orkidea on vaan kaunis!

I so totally love these pictures and couldn't decide which ones to put here so let's show all of them. Orchid is like silent whisper, it is so beautiful that you can't breath, you just watch and wait that something really amazing is going to happen, it is like most romantic movie that you have ever seen, it makes you almost weep just because of the beauty...see..they speak to me, I'm so hopeless romantic!

Sunday, March 13, 2016

Ponies


Ihania poneja Ali-Ollin alpakkatilalta Klaukkalasta. Minähän olisin ihan hevosiksi kutsunut mutta sain sivistystä ja nämä kaikki olivat poneja, menevät sen maagisen alle 148 cm korkeuden alle. Lähimatkailu avartaa, taas opin uutta :)

Sunday, March 6, 2016

Alpackas


Käytiin tänään Ali-Ollin alpakkatilalla Klaukkalassa
 ja voi jösses kuinka söpöjä alpakat on. Tila on sunnuntaisin 10-14 avoinna yleisölle 4 euron tiketillä jonka maksaa oikein mielellään ja tukee tilan toimintaa. Makkaranpaistoa, kahvia, kaakaota, leivonnaisia, poniajelua jne. Myymälässä on myös alpakkatuotteita myynnissä, itse ostin alpakanvillasta tehdyt legginsit ja sukat. Tilalla oli siis myös poneja jotka oli aivan ihania nekin ja pitää tehdä ponikuvapostaus erikseen kun niin monta ihanaa ponikuvaa. Suosittelen lämpöisesti poikkeamaan lasten kanssa ja ihan näin aikuiset ilman lapsiakin viihtyi hienosti pari tuntia.

Today I visited in Alpacas farm near Helsinki and I'm so totally in love. Those animals are so damn cute and the wool products are so soft and warm. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...