Sunday, September 27, 2015

Iceland


Eilen tulin Islannista takaisin kotiin kuoleman väsyneenä mutta onnellisena. Koko eilinen meni nukkuessa ja tänäänkin heräsin vasta klo 11 joka on hyvin harvinaista joten tuli tarpeeseen. Viikko meni niin että hurahti, yllättävän rankkaa ajaminen paikasta toiseen ja todella aikaa vievää. Joka aamu herätys aikaisin tai hyvin aikaisin ja pisin päivä venähti 17 tuntiseksi. Paljon jäi näkemäti ja pakko päästä uudestaan. Islanti on valokuvaajan paratiisi upeine maisemineen ja vaihtelevan sään takia. Mikään ei ole parempi kuvalle kuin upea pilvikeli ja sitä riitti. Sateli tietysti hyvin usein ja se ei ole ihan paras kuvauskeli kun linssi märkänä mutta sain sentäs Gullfossista pari pisaratonta kuvaa vaikka siellä satoi ja kosken pärskeet tuuli suoraan päiten. En ole mikään maailman paras maisemakuvaaja mutta todella hyvää harjoitusta ja ens kerralla on viisaampi. Laittelen näitä tulemaan lisää kun kerkeilen ja jatkan hehkutustani tästä ihanasta maasta.
Hyvää viikon alkua!

I came back from Iceland yesterday, I was totally exhausted but so happy I went there. Iceland is so beautiful country, the real photographers paradise. Driving from place to place was surprisingly hard and took time, our longest day was 17 hours. We saw a lot but there is still like thousand places to see and like 1 million pictures to take. I'm not in my best as a landscape photographer but this was really good practise and next time I might be even better. I love Iceland, it's so different and the clouds there are amazing. I will post my Iceland pictures more and I will announce my for Iceland more!!!
Have a nice week!


Friday, September 18, 2015

September bluesKuvat elokuulta ja tuntuu että siitä on sata vuotta....ei voi vielä alkaa haikaileen tuon lämpöisen iltavalon perään...on vasta syyskuu. Mutta on se kaunis!

Sunday, September 6, 2015

Pena National Palace


Elokuun alussa olin Lissabonissa toista kertaa ja toki piti taas vierailla Penan palatsissa. Pari vuotta sitten kun olin ekan kerran oli niin hemmetin kylmä kevät Portugalissa et meinasin jäätyä pystyyn mutta nyt oli upea keli ja ainoan kerran koko viikon aikana sai kuviin hieman pilviäkin. Hyvin vaikea paikka kuvausmielessä kun jengiä pilvin pimein ja palatsi iso kuin mikä mutta on se vaan ihanan värinen satulinna. Peter Panit lenteleen, prinsessat pussailee sammakoita ja prinssit kurkkii kulman takana....jep :) Edelleen Sintran kaupungin muut kohteet jäi tutkimatta joten varmaan pitää edelleenkin tehdä matkoja Lissaboniin! Täytyy kyllä sanoa et tykkään siitä kaupungista ihan hulluna. Päiväretkikohteita löytyy, meren rannalle pääsee paikallisjunalla ja itse Lissabon on rela, kompakti kaupunki joka on helppo ottaa haltuun. Elokuussa oli ehkä hieman liikaa turisteja mun makuuni ja riksat oli valloittanut kaupungin mikä ei ihan ole sitä ominaisinta Portugalia mutta turistit tykkää.

In the beginning of August I was with my friends in Lisbon. This was my second time there and I know I will go there again, I just love Lisbon. We took a day trip to Sintra where is the Pena National Palace, it is a UNESCO World Heritage Site and one of the Seven Wonders of Portugal. It is very difficult to take decent pictures from the palace as it is so big and of course there is like zillion tourist. It is so beautiful and I love how colourful it is.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...