Sunday, October 19, 2014

The end of the carnival of light!


Hauskuuden loppu tänään on sitten virallista, Linnanmäki sulkeutuu! Suomi hiljenee, ihmiset lakkaavat hymyilemästä, kaikki sulkeutuvat koteihinsa kunnes kevät koittaa ja on taas aika ryömiä koloista ulos!!! Tuo olis siis sarkasmia jos joku ei ymmärtänyt :)

Today is the last day when our amusement park is open before winter comes. It is time to stop having fun, smiling and living full life. We crawl into our warm holes until spring comes and then we start smile, live and laugh again!!! That was sarcasm if you didn't get it :)

Saturday, October 18, 2014

All the little lights


Valo alkaa hiljalleen sammumaan mutta eilen oli ihana valo ja kukkakaupassa kävin hakemassa hieman sielun valoa. Tässä on kirjaimellisesti minun pieni valoni tälle viikonlopulle, sattuu taas sieluun asti kun on niin kaunis kukka ja valo.
Ihanaa viikonloppua.

We're born with millions
Of little lights shining in the dark
And they show us the way
One lights up every time we feel love in our hearts
One dies when it moves away
(part of the lyrics of Passenger, All The Little Lights)

This flower is my little light for this weekend and these little lights keeps me going :)
Have a great weekend!

Thursday, October 16, 2014

Royal sunset!

Yksi elämäni upeimmista auringonlaskuista Madridin lähellä Palacio Real de Aranjuezin tiluksilla.

One of the most gorgeous sunsets I have ever seen. This was near Madrid when we visited in Royal Palace of Aranjuez  (Palacio Real de Aranjuez).

Sunday, October 12, 2014

Royal Palace of La Granja de San Ildefonso Viime vuoden lokakuulta kuvia Madridin reissulta. Olis ihana palata tuonne joskus alkukesästä kun luonto on kauneimmillaan. Nyt alkaa tämä virtuaalinen pako pois kotimaisemista sitä mukaan kun lehdet tippuilee puista. 

Pictures from last October from my Madrid vacation. I so miss my adventures with Elena from Bicocacolors blog. Now this memory lane to gorgeous places begins when the leaves are dropping and nature turns the lights out.Wednesday, October 8, 2014

Radiokriisi ja järki!


Kohta lähtee järki, radio pumppaa edestakaisin hiljaisesta kovemmalle. Olen kuunnellut nyt 30 minuuttia ja miettinyt mitä tehdä...sammutanko vai menenkö taas liikuttelemaan antennia. En nyt jaksais hiljaisuutta, joo nettiradiosta sais tasaista rallatusta mutta olen manuaaliradioihminen. Siirsin koko radion alhaalta yläkertaan kun suurin osa kanavista taas hävisi aalloilta ja varsinkin se mun suosikkikanavani jota ei kuulu edes yläkerrassa. Minä ja radio vaellamme ympäri asuntoa töpselistä töpseliin ja koitetaan tulla toimeen mutta ei. Asun jossain syvässä kuopassa jossa radioaallot tai mitkä lie välttälevät meitä. Radiokriisi, vesisade ja pitäis olla nukahtamati etten nuku kampaaja-ajan ohitse. Anteeksi tajunnanvirta mutta voi tuota söpöläistä unikko joka yrittää puskea ulos maailmaan, kalpea pieni kauneus. Lääkitys on kohdillaan ei hätää on vain radiokriisi :)

I just love this pale Poppy coming out to life, peaking how the world seems, is it time to come or not!
World is turning to grey, today it doesn't feel so appealing but there will be the day when you are ready to open your pedals and breath the world. I'm waiting!

Thursday, October 2, 2014

A form

It is obvious that an imagined world, however different it may be from the real one, must have something - a form - in common with it.

-Ludwig Wittgenstein, Tractatus Logico-Philosophicus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...