Friday, February 28, 2014

London snapshots 2


En tiedä mitä kertoa Lontoon reissusta muutakuin et rakastan sitä kaupunkia. Ehdottomasti haluan palata sinne joskus loppukeväästä tai alkukeväästä ja mennä ihastelemaan Kew:n kasvitieteellistä sen täydessä loistossa. Rakastan Lontoon ihmismäärää ja maailman kansalaisia joita löytyy koko kirjo, ihmisten ystävällisyyttä, suurenmoista joukkoliikennettä, ihania olohuonemaisia pubeja ja  kahviloita jne. Kertakaikkiaan loistokaupunki jossa riittää tutkittavaa monelle reissulle. 
Nyt on suunnitteilla uus reissu, kohteena Venetsia ja Verona, menen katsomaan kaveria Veronaan ja samalla pitää tietenkin Venetsia tutkia:) Jos on yhtään vinkkiä Venetsiassa majoittumisesta please kertokaa. Kaupunki on törkeen kallis turistivirtojen takia ja mulla ei tuota rahaa niin häpeämättömästi ole vaan pitäis saada edukas hotelli, B&B tai yksiö wifillä.
Hyvää viikonloppua arvon ystävät:)

I don't know what to tell about my London trip. I just love the town and I know I will go back but in late spring or summer time, I want to see Royal Botanical Garden it's best glory. Now I'm planning new trip to Venice and Verona, I go to see my friend in Verona:)
Have a great weekend my friends!

By the way if you have any tips where to stay in Venice please tell me. It is shameless expensive town so I need something not so expensive, hotel, B&B or apartment (with wifi).

Wednesday, February 26, 2014

Blossom

Let us be grateful to people
who make us happy;
they are the charming gardeners
who make our souls blossom.
-Marcel Proust-


Kew:n orkideanäyttelystä pari kaunikaista.
These beauties are from The Royal Botanic Garden, Kew.

Saturday, February 22, 2014

Wednesday, February 19, 2014

Sunday, February 16, 2014

"Trash flowers"

Tomaatinkantoja, kuinka kauniita kukkasia muistuttavia roskia. Nämäkin piti kuvata ennen roskiin laittoa:) Lontoossa on mennyt viikko eikä postauksia ilmestynyt poissaolon takia. Huomenna kotiin ja  sitten onkin luvassa noin miljoona kuvaa. Kew Gardenissa oli orkidea näyttely ja voi hyvää päivää ihmiset meinasin haljeta, ei sellaista orkidea määrää voi pieni suomalainen edes tajuta! Siihen oli varmaan laitettu koko Suomen valtionbudjetin verran rahaa....no ehkei nyt ihan:)
Hyvää viikonalkua!
ps. Instgramin puolella kuvia Lontoosta jos haluaa käydä kurkkaamassa!

Hello friends, I have been in London this past week so little vacation from posting. These are left overs from tomatoes, how lovely left overs right, looks like simple flowers:) I will be back home tomorrow so I will show you about million pictures from London and specially orchids in some point. I went to Kew Gardens to see orchid exhibition, it was amazing so so many hundreds/thousands orchids, I almost fainted:)
Have nice week!
You find me in Instagram and there is some phone pics from London if you want to peak!

Saturday, February 8, 2014

Ultimate fog
Aivan älytön sumu eilen, maailma oli valkoinen syli johon olisi voinut hukkua. Kävin kävelemässä jäällä mutta pysyin hyvin rannan tuntumassa jottei suuntavaisto häviä. Sumu oli niin paksu että jos olis lähtenyt keskemmälle loppujen lopuksi olisi saanut harhailla loppupäivänkin jäällä kun ei olisi nähnyt missä ranta on. 

What a great fog, it was like walking inside the white arms of the world! 

Tuesday, February 4, 2014

I speak with flowers...flower whisperer

For the very long time I take part Kim Klassen's Texture Tuesday. I used Kim's Havana, 100 and 2312 textures for that first image. For the second picture I used only  Reentry texture.
Pictures atmosphere are very different, first is like distant dream and the second feels like my soul is sining:) I love Ranunculuses SO much that it almost hurts to my heart...can I love my own pictures...yes I can:)


Pitkästä aikaan osallistun Kim Klassenin Texture Tuesdayhin. Yllä mainittu lontoon kielellä mitä tekstuureja käytin jos olet samoja harrastajia:) Minusta on niin jännä kuinka parilla tekstuurilla saa kuvan tunnelman muuttumaan. Eka kuva on minusta niinko hyvin etäinen unelma jota on vaikea hahmottaa ja sit taas toinen ihanainen ranu iskee suoraan sydämeen. Olen ite ihan rakastunut kakkoskuvaan, ehkä otan hieman liian henkilökohtaisesti nämä kuvani mutta oikeesti saattuu sieluun ja voisin ryömiä terälehtien sekaan ja jäädä sinne:) Kai se on sallittua tykätä omista kuvistaan, siksihän tätä kai tehdään...no hetken huumaahan se vaan, ylihuomenna jo uusi rakkaus:)

Sunday, February 2, 2014

60 seconds of happiness

"For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness."
-Ralf Waldo Emerson-
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...