Friday, August 30, 2013

Walking On Sunshine
Kävin tänään päivällä sekä illalla kuvaamassa ihanaa auringonkukkapeltoa. Tuolla olisi pitänyt olla musiikkia mukana ni olis voinu tanssia ja pyöriä ympäri tantereita...paikalla oli kyllä koko ajan muita ihmisiä joten olisin kyllä saattanut herättää epämääräistä huomiota aurinkotanssillani! Kuunnellaan näin koneen ääressä tuo vanha hitti joka on sopivan iloinen rallatus ja laittaa jalan vipattamaan. Laita biisi soimaan, levitä kätesi, pyöri ja pyöri olohuoneessa silmät kiinni, kuvittele olevasi tuolla pellolla ja aurinko lämmitää kasvoja, hymyile:) Hyvää viikonloppua, let's dance!

Katrina & The Waves - Walking On Sunshine (YouTube)

I went to shoot those gorgeous sunflowers in daylight and also in evening light. I was so happy to see this field full blooming, there should be music cause I felt I want to dance with the flowers. Above is the old hit which is just perfect for dancing with the sunflowers. Can you imaging how I or you spinning around and around the field with the music, looking at the blue sky and feel happy!
Have a great weekend my friends!

posted: Floral Love

Tuesday, August 27, 2013

Silence

Mikään ei ole niin rentouttavaa kun katsella auringonlaskua. Hiljalleen päivä pimenee ja ympäristö hiljenee. Meri muuttuu vaaleanpunaiseksi maidoksi ja hetken tuntee olevansa Mikä-Mikä-Maassa. Kuvien hetkeen sopivaa biisi alla.

Lucia- - Silence - YouTube

Nothing is so relaxing than watching the sun set. Minute by minute light turns to darkness and world turns to silence. That moment you can feel you are in Neverland. Beautiful song with the pictures above. Next time I will listen this song during the sun set.

Thursday, August 22, 2013

Marketanpuistosta
You can download my watercolor textures (free) if you want in here, I used them in these.
Have a great weekend!

posted:
Floral Love

Monday, August 19, 2013

Paskalistasta fuusiojazziin

 Tuli mieleen kun katselin tätä barokkiviulua et elämä on vähän niinko musiikkia (hyvin yleistäen). Jos mulla on pinna tiukalla sitä vois verrata Radio Helsingin Paskalista-ohjelmaan. Tiedän että jotkut rakastaa sitä mut ite en kerta kaikkiaan kestä, tulen hulluksi. Tunnin joutuu kuunteleen huonompaakin huonompaa biisiä kerta toisensa jälkeen kunnes repee. Täys raivotila vastaa sit metallisempaa musaa, sairasta tykitystä ja raivoa kunnes ilmatila halkeaa. Kaaottinen sekopäätila on fuusiojazzia, mistään ei saa otetta ja jokapuolella kilkattaa. Rauhallinen ja seesteinen olotila on vähän niinko klassinen musa mutta ruokkii myös draamantajua. Sitten kun sellainen päivä koittaa et tuntuu et olet ihan top of the world, paras, ihanin, tosi upee (=suuri illuusio) kuuntelee rokkia tai poppia. Sellasia biisejä joita kuuntelee genelecit kaakossa ja laulaa mukana kuvitellen olevansa joku Alicia Keys, Adele tai ihan kuka vaan joka osaa oikeesti laulaa.
Hyvää viikonalkua, kuunnelkaa musaa.

I used one of my watercolor texture here. I downloaded 4 watercolor texture to my google+ site if you want to try. This one is called Vanha, I even used sandpaper .... never used sandpaper for watercolor paper before:) Textures are here, they are totally free of your personal use and if you try them I would love see the result so give me a tip.
Have a great week!

Sunday, August 18, 2013

Isotähtiputki/Astrantia major


Ihana isotähtiputki taipui myös tyynykuosiksi. Minusta näyttää aika raikkaalta esitykseltä. Jos kiinnostuit päällisen voi tilata tuolta society 6:n kautta. Alimpana esimerkki (huom. puhelinkuva joten kuvanlaatu huono) yhdestä tyynystäni omalla sohvalla, materiaali tuntuu varsin vahvalta. 

You can by some of my pictures as throw pillow, iPhone case, laptop case etc.


Saturday, August 17, 2013

Näkö peittää kuulon
Mulla on aisteista vahvin näkö, en puhu itse näkökyvystä kun rillit päässä kuljen vaan aistin hallittavuudesta. Olin barokkikonsertissa ja mun piti sulkea silmäni jotta kuulin kunnolla ja pystyin keskittymään musiikkiin. Ensin kuuntelin silmät auki mutta sitten huomasin tutkivani edessä istuvan naisen tukkaa, se oli vähän huonosti. Sit edessä olija pudotti jotain ja mietin mitä tehdä nostanko vai en ja tuijottelin esinettä lattialla hänen tuolinsa alla. Nostin hienovaraisesti esineen ja palautin omistajalleen ja sit rupesin tuijottamaan kuinka yksi viulisteistä liikutti yläruumistaan soittaessaan, onko liikkeessä kaava vai ei....apua mulla menee koko homma ohi. Suljin silmäni ja keskityin musiikkiin, vihdoinkin kuvavirta lakkasi aivoissani ja kuulin rauhoittavaa, kaunista musiikkia. Vähitellen aloin vaipumaan unenkaltaiseen transsiin jossa oli rauhallista, vain minä ja musiikki. Havahduin taputuksiin ja putosin pinnalle kunnes seuraava kappale alkoi, silmät kiinni ja transsiin. 

Tuesday, August 13, 2013

Texture experiments2 päivää into pinkeenä vääntäny akvarelleilla tekstuureja. Hieman hidasta hommaa kaiken kastelun, kuivaamisen ja suoristamisen kans mutta ihan hauskaa hommaa. Kaikki tarvittavat vehkeet liimapaperista asti onneks löytyy opiskeluajoilta. Projekti jatkuu kunhan saa suoristuksesta lisää valmiita pohjia ni pääsee kokeileen niiden toimivuutta. 

Last 2 days I have painting with watercolors making some textures. It is quite slow and I haven't done anything with watercolors like in 15 years so it is quite challenging but fun. Here are few examples what I have done my watercolor textures.Sunday, August 11, 2013

Saturday, August 10, 2013

Live in colors
Our world is full of 
BEAUTY
It's just that most people
can't see it
Take a moment to
LIVE YOUR LIFE
and take in all the
COLOURS
of our world

Thursday, August 8, 2013

On fire or not!
Hyvä mieli et nyt teen oikeen värikästä kukkailoittelua ja valmistelen toisen postauksen ihanaa ihanammasta kasvihuoneesta. Jossain vaiheessa koneella myös hieman deletoin schaissea pois ja deletoin vahingossa myös kasvihuonekuvat ja muut ihanat perennat avoimista puutarhoista.....DAAAA! Jumankauta en tiedä hakkaisinko päätäni seinää vai menisinkö komeroon häpeämään. Tottakai tyhjensin myös roskakorin joten mitään ei ole pelastettavissa ainakaan mun nörttitaidoillani. Yritän lohdutella itseäni et kuviahan ne vaan on mut ne oli viimeisiä perennoja ja mistä mä niitä lisää löydän! Lähdenkö kommandovaatteissa vieraiden ihmisten puskiin kyttäämään josko löytyis superperennapuskaa ja loppujenlopuksi olen poliisiautossa selittämässä et kukkia vaan kuvaan kun olen hölmä ja deletoin kuviani. Se kasvihuone oli joka naisen märkä unelma, oikeesti oisin voinut jäädä asumaan sinne ja ehkä liian pitkään istuinkin siellä, onneks oli avoimet puutarhat ni eivät kehdanneet sanoa josko olis aika siirtyä eteenpäin:) 

I can't beat myself enough, I accidentally deleted my pictures from open garden day.....what I was thinking....I wasn't. These are only ones I have left. Now I go to closet until my shame is gone:(

posted:
Floral Love

Sunday, August 4, 2013

Pitkästä aikaan kukkia, mahtavaa.
Tullut jo melkein vieroitusoireita kun ei ole kerennyt kuvaan eikä varsinkaan kukkia. Omassa pihassa ei ole oikein mitään kivaa jäljellä mutta onneks avoimet puutarhat pelasti tyhjän tunteen sielussani. Tuntuu hyvältä taas kun sai pakollisen väriannoksen, kiitos kaunis puutarhureille jotka jaatte kauniit aarteenne meidän muiden kanssa.
It was open garden day here in Finland. I don't have anything left in my tiny garden but this happening saved my flower soul. I feel like my heart is dancing again with song of flowers:) Thank you so much who opened your gardens to us.

Saturday, August 3, 2013

Helsinki


Pää on taas tyhjä musta aukko...työt alkoi joten nuppi turvoksissa kiireestä ja sähläämisestä. Edellisen postauksen harras mieli rauhasta, kiireettömyydestä ja elämän nautinnosta tuntuu kaukaiselta muistolta ja siitä ei ole kuin viikko kun olin saaressa. Käsittämätöntä kuinka nopeasti se unohtuu töiden alkaessa. Tämä nyt on alkukankeutta vaihtaa työmoodiin mutta pian se normalisoituu ja kiire on se normitila! Mustavalkoiset ja suhruiset kuvat Helsingistä sopii hyvin tähän tilaan. Kauneus piilee kaiken takana mutta joskus se hukkuu kiireeseen!
Hyvää viikonloppua.

Some scruffy BW shots from Helsinki. I went back to work so I feel empty, like black hole. I know starting is always difficult and it feels normal again in few weeks. I focus to get my paycheck and thinking next holiday, right.
Have a great weekend!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...