Thursday, May 30, 2013

Nam


Niin että mitäs tekemistä ihanalla mangolian kukalla ja cup cakella on tekemistä toistensa kanssa!!! No kaikki tavattu Marketanpuistossa. Toivoin ettei mangolia olisi vielä kukkinut ja onnekseni sain ikuistettua tuon ihanuuden. Siellä oli myös kakkutaiteilija Pamela Sinclair Kirkkonummelta myymässä ihania cup cakeja ja promoamassa upeita kakkujaan. Kukista on moneksi:)

I found this gorgeous Magnolia in Marketta park. Magnolia is not very usual in Finland so I was so happy to see it blooming. Pamela Sinclair, cake artist was there also for promoting her wonderful cup cakes and cakes. She makes beautiful edible flowers from sugar (these are the simple ones).

Tuesday, May 28, 2013

Marketanpuistosta


Viime lauantailta Marketanpuistosta Espoossa. Puisto kehittyy koko ajan paremmaksi, uusia nurkkia oli laitettu esittelykuntoon ja maalaisromanttisen sisustuksen ystäville avattu myös kodikas liike. Pitänee ruveta käymään parin viikon viikon välein katsastamassa mitä uusia kukkijoita tulee.
Marketanpuiston tiedot löytyy täältä jos et ole vielä käynyt.
Tänään tyttöjen kanssa Pinkin konserttiin Hartwall-Areenalle, lystiä:)

These are from last Saturday from Marketta park. It is the biggest permanent garden and landscape exposition in Finland.

Visit my blog Facebook page also here

Saturday, May 25, 2013

Pink is beautifulHerkän pinkkejä, hieman vanhaan roosaan sävähtäviä jaloleinikkejä. Ennenvanhaan puhuttiin perjantaipulloista (liekö enään!) niin minä voin puhua perjantaikukista:) Piti käydä kiitteleen upeasta kukkataideteoksesta (josta tein postauksen täällä) lähikukkakauppaani Soukan sydäntä ja nämä kaunokaiset huusivat kylmäkaapista nimeäni. Soukan ostarille on myös tullut uusi kahvilayrittäjä Menitan alakertaan Cafe Herkkupaahto ja kävin katsastaan paikan. Paikka oli tosi kiva ja Saara leipoo ihania kakkuja kohtuuhintaan (kakkupala 3,90 muistaakseni). Mahtavaa kun sai lähikahvilan jossa voi lukea lehtiä ja käydä herkuttelemassa. Tämä ei ole mainos vaan lähiseudun kannatusta. Ostarit eivät ole maailman ihanimpia paikkoja mutta aina ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan jos ne ovat kävelymatkan päässä ja paikallisia yrittäjiä pitää kannattaa. Jos asut lähiseutuvilla Soukan ostarilta saat kukat, kakut, Menitasta ihania lankoja ja ovat laajentaneet myös ihaniin kankaisiin keskikerroksen liiketilassa. 

Ihanaa viikonloppua, taidan lähteä Marketanpuiston taimimyyjäisiin:)


I just love those lovely pink Ranunculus, gorgeous little ones which called my name in flower shop:)

Friday, May 24, 2013

Floral Love
Kukas teistä viisaimmista tietää mikä tuo kakkos kuvassa oleva perenna on? Olen himoinnut sitä jokusen vuotta ja viime syksynä ostin mutta olen totaalisesti unohtanut nimen. Se on vaan niin kaunis, se ikäänkuin hehkuu keltaisenvihreää.

Jos mulle esitettäisiin kysymys mitä sinulle merkitsee elää vapaassa maailmassa en osaisi sanoilla kertoa mutta voisin näyttää tuon ensimmäisen kuvan kriikunan kukinnasta. Siinä on ihmisyyden perusajatus minulle, tulkintakysymyksiä mutta näin täällä!

You can like my blog also in Facebook here.

Floral love from tiny garden.

posted:
Floral Love

Monday, May 20, 2013

Esplanadin katuvalopylväiden koristemittelö

Soukan Sydän (mun lähikukkakauppani) aivan paras kukkakauppa.

Floristimestari Pirjo Koppi

Floristimestari Pirjo Koppi

Kukkakauppa Cawell

Kukkakauppa Cawell

Kukkalinja.fi

Kukkapalvelu Unikko

Kukkakauppa Soukan Sydän

Kukkakauppa Kivaa ja nättiä

Kukkakauppa Bieder

Jämsän ammattiopisto, Nina Lindell/Rina Lehmonen

Yksi suosikeistani mutten tiedä tekijää, voi harmi.


TTS puutarha-ala

Floristimestari Pirjo Koppi

Ihana Helsinki- kaupunkifestivaali oli lauantaina ja yksi siihen liittyvä tapahtuma oli Esplanadinpuiston valopylväiden koristelu floristien toimesta. Tässä joitakin yksityiskohtia joita kuvasin. Idea on todella kiva ja toivon hartaasti että jatkuu vuosittain. Oli hauska kuunnella ihmisten mielipiteitä koristeluista ja kivasti herätti keskustelua myös tuntemattomien kesken. Turistit kyselivät mikä juttu tämä on ja kaikki olivat haltioissaan, pitivät kovasti. Kukat tuovat iloa maisemaan niin se vaan, suurkiitos kaikille floristeille jotka osallistuivat ja tekivät kukkataidetta meille nautittavaksi.

My blog has now also Facebook page

Here are some flower arrangements what florists made last Friday in Helsinki city center. I love this kind of happenings and so do other people what I heard from their discussions. 

Saturday, May 18, 2013

Konttausharjoituksia!

Konttauskausi aluillaan, ensimmäiset kukkijat matalahkoa lajia joten pitää taas totutella konttaamiseen. Pitkää päivää ollut töissä joten ei ole kerennyt kuvaamaan mutta pitäis lähteä vakoojaretkelle naapuriyhtiöiden pihamaille, kahdessa naapuriyhtiössä kukkii koristekirsikka. Pitää katsoa kuinka kehtaa toisten pihamaille mennä ilman että kukaan tykkää kyttyrää. Marketanpuistossa pitäisi myös käydä tsekkaan mikä kukintatilanne josko kamera saisi laulaa! 
Mahtavaa viikonloppua.

Blogin Facebook sivu

First blooming in my backyard. Tulips are coming and crap apple is about starting to bloom. I have to make few trips to some parks here to find out what is blooming there, I hope there will be some cherry trees.
Have a fantastic weekend!

posted:
Garden Party
Floral Love

Tuesday, May 14, 2013

Hellebore

I used Kim's Dustyrose texture once with softlight mode.

posted: Texture Tuesday

My blog has now also fb page
here

My blog in Facebook

Vihdoinkin sain aikaiseksi tehdä blogille Facebook sivun. Miksi, no ns. privaattipuolella on jokunen tilaaja jotka ovat saaneet sitä kautta päivityksen uudesta postauksesta täällä ja nyt he voivat siirtyä tykkäämään virallista sivua. Fb on muutenkin helpompi alusta kuin blogger joten voin postata sinne helposti esim. puhelinkuvia. Blogi ei lopu eikä jää vähemmälle mutta erilainen tarjonta laajenee fb:n puolella jos saan jotain vastakaikua siellä. Tervetuloa hyvät blogin ystävät.


Hello lovely ones. Just a quick note that I have now Facebook page to my blog. You can now like my blog there, have a new updates and see more pictures. Please come to visit.
Have a great day, sun is shining here in Finland:)

Saturday, May 11, 2013

Nyt se tulee

Nyt se tulee vihdoinkin, loputon odotus päättyi. Puissa pieniä vihreitä alkuja, köynnöshortensiassa lehtiä, pari minitulppaania auennut jne. Lämpö tekee tehtävänsä huikealla vauhdilla. Sielu alkaa laulamaan ylistyslauluja ja selkä hoosiannaa, pitää muistaa työasennot puutarhatöissä.
Ihanaa viikonloppua!

Kuvat eivät ole pihaltani vaan Keukenhoffista 27.4.2012 (jos joku rupesi haukkomaan henkeään kuinka ihanat istutukset mulla on parempi oikaista asia heti:)

Finally it's starting to been green. Tiny tiny green leaves are coming, I can almost see the change hour by hour. I feel I can breath again, my soul is starting to sing. These tulips are not from my garden, they are from Keukenhoff  27 of April 2012.
Have a great weekend!

Monday, May 6, 2013

National Palace of Queluz

Mä en kestä kattella näitä kuvia kun mä niin haluan takaisin tai johonkin missä on VIHREÄÄ. Nyt kun kattelen näitä kuvia ja muistelen päivää mä haluan uudestaan tuonne. Jos mulla on rahaa syksyllä tehdä uus reissu taidan halata paria patsasta, en tiedä miks mutta sellanen olo vaan tuli nyt ja voisin vähän silitelläkkin. Huhtikuussa tuolla oli niin hiljaista et olisin voinut pitää vaikka terapia-istunnon patsaan kanssa! Joopa joo, josko saatas tänne edes hiirenkorvat koivuihin ni voisin alkaa halaileen ihan kotimaisia puita. 

The royal residence, located around 20 minutes from Lisbon, is a landmark of both Portuguese architecture and landscape design. Its significant collection reflects the taste of the 18th and 19th century court and includes baroque, rococo and neoclassical pieces.

posted:

Sunday, May 5, 2013

National Palace of Queluz

Yksityiskohtia sisältä Queluzin palatsista, pari ulkokuvaa näytin edellisessä postauksessa. Lisää tulossa sekä sisä- että ulkokuvia.

Details from inside of the Palace Quolez, in last post I showed you some pictures of outside the palace. I will post more of these and outside pictures.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...