Tuesday, February 26, 2013

Texture Tuesday - Dream-Like eDitionHere is my contribution to Texture Tuesday Dream-Like edition with photoshop layers where you can see what I have done. Have a great Tuesday and keep on dreaming!

posted:

Saturday, February 23, 2013

Com'è straordinaria la vita

Lauantaibiisi Com'é straordinaria la vita, tästä on hyvä ponnistaa liikenteeseen. Tämä antaa energiaa, tekee mieli lähteä metsään huutamaan elämää, vuoren huipulle pyörimään, halailemaan vastaantulijoita, ihan mitä vaan mikä antaa hymyn minulle, sinulle ja maailmalle:)

Saturday start up song, Com'é straordinaria la vita. This gives me so much energy, I want to go to the woods, shout how wonderful thing life is, I want to hug every person who comes across me, I want to do something really silly which makes me, you and the whole world smile:)

Tuesday, February 19, 2013

Sunday, February 17, 2013

Tikusta asiaa

Pienempää arkista pohdinta ääneen. Miksi kynsienleikkaaminen tuntuu NIIN isolta asialta! Mun on pitänyt leikata kynnet koko viikon mutta aina se unohtuu ja sit kiroan hiljaa töissä kun alkaa haittaamaan näppiskosketusta. Se ei olisi kuin pari minsaa niks naks ja se on siinä mutta nyt se alkaa kasvamaan jo puun kaatamisen mittoihin. Olisiko tänään se päivä että muistan enkä huomaa vasta töissä että taas se jäi!
Auton ikkunat menee huuruun sisäpuolelta kun ajan työpaikan tallista ulkoilmaan. Ilmastointi on pakko asettaa melkein täysille jotta näkymä pysyy avoinna. Helkkarinmoinen puhallus joka peittää radion ja tukkii nenän. Montahan viikkoa olen tätä mietiskellyt joka kerta kun ajan takaisin kotiin et pitäis vissiin tehdä jotain. Pesenkö ikkunat sisältä etikkavesi sekoituksella...auttaako se vai ihan normi tiskiainekoktail! Hämäläistä hommaa, kohta tulee kesä ja lämpötilaerot pienenee joten odotanko ens talveen:)

Saturday, February 16, 2013

Joskus on kivaa

Minäpä vietän viikonlopun töissä ja se tuntuu kivalta. Yleensä sitä ihminen tuppaa valittamaan et töihin...tylsää mutta just nyt ihan kirjaimellisesti on tosi kiva lähteä töihin. Tämä harvinaisempi fiilis kannattaa jopa kirjata tänne, voi sit myöhemmin käydä ihmettelemässä mikä ihmeen mielenhäiriö mulla on ollut menossa:)

I'm going to work and literally today it feels so damn good. I always complain (in my mind) how boring it is to go work ( I rather stay at home) but this rare feeling today I must write here. Next week I can wonder what kind of aberration did I have today:)

Friday, February 15, 2013

Valkoista unelmaa

Keväisiä unelmia ja hyvää viikonloppua!
Sweet white spring dreams and happy weekend to all of you!

Sunday, February 10, 2013

10 hyvän mielen lähdettä!

Yleensä en osallistu näihin kiertohaasteisiin mutta se tuli Birgitalta (Skool ja kulaus) ja kyseessä hyvä mieli:) Haaste on pohtia 10 hyvän mielen lähdettä. Nämä lähteet eivät aina toimi mutta useimmiten. Minä olen enimmäkseen hetkessä eläjä joka yhtäkkiä havahtuu johonkin joka tuottaa hyvää mieltä. Elämä ei ole yhtä suurta onnellista retkeä, se ei ole todellisuutta. Elämä on suurimmaksi osaksi arkea, tavallista tylsää arkea. Se mikä tekee arjesta hyvä ja siedettävän on ne mielihyvän hetket kun ne vaan osaa tunnistaa.

1. Uudet haasteet itselle;  Project 365, eli yksi kännykkäkuva per päivä. Yritän ainakin mutta kokonainen vuosi! Kuvat tulevat kalenteriin ja kuinka hienoa on katsoa nyt kalenterista ensimmäistä viikkoa....entäs kun siellä on koko vuosi!

2. Itsensä hemmottelu. Ostan vapaapäiväksi jotain hieman "kiellettyä"  herkkua joka ei kuulu ravintosuosituksiin ja tukkii niin ihanasti kaikki verisuoneni.

3. Kauniit hetket luonnossa. Keskiviikkona menin bussilla kylille ja Westendin sillalla teki mieli huutaa pysäyttäkää bussi! Kaikki ulos ja katsotaan nyt hyvät ihmiset tuota maisemaa. Siitä näkyy pitkästi merelle ja etualan saaret olivat varjossa mutta kauempana aurinko valaisi saaria ja antoi uskomattomon syvyysvaikutelma mitä kauneimmassa maisemassa. En pysäyttänyt bussia enkä huutanut mutta hymyilin kuin idiootti loppumatkan.


4. Kukat. Leikkokukat talvella ja kesällä puutarhojen kukat. Olen totaalinen visuaalinen ihminen joka  elää ja hengittää kauneudesta. Kukkien värit, muodot elävänä ja kuolleena. Kuinka valo leikittelee värissä, tuuli rakenteessa ja lämpö sen elonkaaressa. Läheltä ne ovat täynnä upeita graafisia muotoja ja kaukaa katsottuna runsaista unelmien pilviä joihin haluan hukuttautua.

5. Itsensä voittaminen. Pari viikkoa sitten tutustuin sauvakävelyyn. Varastossa on maannut joululahjaksi saadut kävelysauvat jo monta vuotta. Mielestäni sauvakävely näyttää höpsöltä hommalta joten en ole tarttunut toimeen. No kaveri sitten vei minut huitomisen neitsytmatkalle ja sehän oli ihan kivaa varsinkin siinä rupatellen ei ajatellut koko asiaa, senkun käveli ja "huitoi". Seuraavana päivänä oli hieman mieli maassa ja rupesi ottaan pannuun, en jaksa olla masentunut asioista joille en voi yhtään mitään. Lähdin taas kävelemään kädet heiluen. 15 minuutin päästä huomasin kuinka ryhti alkoi suoristumaan, kasvoin ainakin 10 senttiä. Kuuluisa valokuva Mika Myllylästä jossa hän on suolla  sauvojen kanssa tuli mieleeni. Sain lisää adrenaalia nostin tahtia ja mielessäni päästelin jokaikisen kirosanan jonka tiedän.....prkle kävele Hassinen kävele, kyllä tämä tästä ja Hassinen käveli kunnes oli läpimärkä hiestä ja hymy huulilla. Niillä endorfiineillä mentii loppupäivä plussan puolella.

6. Koti. Nyt jos koskaan nautin täysillä siitä hetkestä kun tunnen mielihyvää olla kotona. Oli pitkään etten halunnut tulla kotiin koska sieltä puuttui jotain joka sinne kuului! Venyin työpaikalla yli töiden jotta ei tarvitse tulla tyhjään kotiin. Nyt on useimmiten kiva tulla kotiin. Tämä on edelleen paikka jossa haluan olla ja jossa on hyvä olla. Jokaikinen pieni hetki jolloin tunnen hyvää mieltä kotonani on kullan arvoinen. Tämä on minun "turvahuoneeni".7. Musiikki. Eilen sain taisteltua itseni silittämään pitkästä aikaa. Laitoin laudan ikkunaan päin, klassista musiikkia soimaa ja aloitin silitysurakan. Se oli hyvin meditatiivinen tunti. Katselin ikkunasta kuinka lunta satoin, keskityin kuuntelemaan musiikin hienovaraisia käänteitä ja silitin. En edes huomannut tekeväni niinkin tylsää asiaa kuin silittäminen. Olen suht moniruokainen musiikin suhteen mutta klassinen on sellaista että se vaatii täyden keskittymisen ( minulta) että kuulee kaiken, se vie mukanaan ja tyhjentää aivot muusta. 

8. Elokuvat. Suuria tunteita, tapahtumia, kauniita paikkoja ja jonkun toisen elämää joka ei ole edes todellista. Ihanaa ja kaunista pakoa omasta elämästä jos käy liian raskaaksi. Pari tuntia pimeässä salissa tuntemattomien ihmisten kanssa jossa kaikki olemme mukana samassa tarinassa kuitenkaan koskettamatta toisiamme millään muotoa.


9. Kaverit. Ilman kavereita elämä olisi harvinaisen tylsää ja arvotonta.

10. Valokuvaaminen. Pakonomainen kuvaaminen, paljon huttua ja joskus onnistumisen iloa. Kuvaamisen kohteeni saattavat tuntua jonkun mielestä hieman yksipuoliselta mutta tämä on minun juttuni ja minä teen mikä tuntuu hyvältä. Yltiöpäinen kauneuden haku on vastapainoa työlle. 

Tätä pitäisi jatkaa seuraavalle viidelle mutta en tiedä kuinka monella tämä on jo käynyt! Tartu haasteeseen jos haluat pohtia omia hyvän mielen lähteitäsi, ihan terapeuttista hommaa jos tuntuu että hyvä mieli on joskus hukassa:)


Thursday, February 7, 2013

Little Sun Shine

 Kävin tänään katsomassa Anna Kareninan elokuvissa ja voi hyvä ihme kuinka kaunista, hienosti juoksutettua kuvakerrontaa upean äänimaailman, puvustuksen ja erikoisien lavastusratkaisujen kanssa. Sen voisin katsoa uudestaan pelkän visualisuuden takia. 
Tarkempaa tietoa elokuvasta videoineen täällä.

I saw Anna Karenina movie today, it was so beautiful and so different. I just loved it.
Information about the movie and making it, here.

Sunday, February 3, 2013

Jaloleinikkejä/Ranunculus

Jaloleinikkejä ei voi olla liikaa, jos olisi ylimääräistä rahaa ostaisin 20 kappaleen kimppuja aina kun edelliset nuupahtavaisivat.  Tumman viininpunaiset ovat todella kauniita mutta hieman vaikeita kuvata tummuutensa vuoksi ja varsinkin jos niiden kanssa pitää vaaleita kavereita. 
Linkin alla näette aivan upeita  pon-pon lajikkeita joita en ole koskaan nähnyt
Taitaa olla vaan liian pitkä matka meikäläisellä lähteä ostamaan leinikkejä Kouvolaan asti:)

I love Ranunculus as so many of you, I wonder is it even possible to unlike them! I saw on internet some variety which I have not seen on live never
gorgeous ones.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...