Thursday, July 28, 2011

Kongens Have

Muutama kuva Rosenborgin linnan puistosta. Nämä istutukset oli ihan puiston laidalla ja meinasivat kokonaan jäädä näkemäti, onneksi paluumatkalla Botaniska Havetista tultiin tätä kautta ja näin upeat kukkaistutukset. Mies hoki koko ajan että koita nyt käyttäytyä kun mä huokailin ja huohotin kauheeseen ääneen ihastustani, taoin sydäntäni ja osoitin rakkauttani kukille suurin draaman elein.

Few pictures from Kongens Havet in Copenhagen (The King's Garden). This is just little corner from huge park but here was the best flowers. It was so beautiful.

posted:

I love Copenhagen


Onko pakko tulla kotiin!!
Elämä Köpiksessä on niin hyväntuulista ja tapahtumarikasta. Kaikki on kaunista, hyvinsuunniteltua ja toimivaa. Ihmiset ovat kauniita sisältä ja ulkoa. Minä pidän kovasti tästä paikasta:)

Do I really have to go home!!
I love Copenhagen, life is so fun and rich. Everything is so beautiful and everything works so perfectly. People are beautiful outside and inside. 

posted:

Tuesday, July 26, 2011

For the memory of the Norwegian victims (in Copenhagen)


Osallistuttiin täällä Köpiksessä Norjassa menehtyneiden muistokulkueeseen. Marssittiin jokusen kilometriä kaupungin halki Norjan suurlähetystön eteen jossa ihmiset laskivat kukkia ja joku tärkeä ihminen lausui jotakin mutta ei ole tuo tanskan kieli hallussa niin meni vähän ohi kaikki. Liikuttava tilaisuus kuitenkin ja sai nieleskellä pari kertaa.

Sunday, July 24, 2011

Lazy Days

Kippasin vaan sanomaan että heippa. Nautin laiskasta lomailusta ja huomenna suuntana Köpis kukonlaulun aikaan. Tulen takas varmaan tuhannen kuvan kans mutta riittäpähän materiaalia sit tänne, tosi ihanaa päästä nautiskeleen Tanskan maasta. Voikaapa hyvin, nauttikaa hetkestä ja olkaa luovia:)

Just popping up to say hey:) Nothing special, lazy holiday time and tomorrow to Copenhagen, jee.
Sorry not visiting back to you but you know ... it is holiday so I'm lazy and not being in internet, now it is time to do something else or doing just nothing, right!  
I'll be back to you end of the week, be good and create something.Toinen puoli minusta (siis ukkoni) otti tämän aamukävelyllämme iPhonella.
My hubby took this picture with his iPhone our morning walk, so nice.

posted:

Saturday, July 23, 2011

Passion


"If there is no passion in your life, then have you really lived? Find your passion, whatever it may be. Become it, and let it become you and you will find great things happen FOR you, TO you and BECAUSE or you."
-T. Alan Armstong-

posted:

Thursday, July 21, 2011

Lepoa

Tässä on näkymä jota tuijottelen täällä mökillä, rauhoittavaa eikö totta!
Tämä on ilta/alkuyö ja meri on rasvatyyni. Jos tässä ei hermo lepää en keksi missä lepäisi, ei yhtään liikaa ärsykkeitä.

Here is the view at nights what I'm looking now here in summer cottage, so peaceful isn't it!
My brains really rests in this view.

Tuesday, July 19, 2011

Texture Tuesday


Minä lähden mökille joten taitaa tulla pienoinen tauko bloggailuun. Internet toimii siellä niin hitaasti ettei erkilläkään riitä hermo, oikeesti yksi sivu saattaa aueta useita minuuttia. 5 minuuttia esimerkiksi on tuskallisen PITKÄ aika kun katsot kun se pallura pyörii, elämä on liian lyhyt moiseen venttailuun. Ex temporee päätettiin lähtee myös Köpikseen kolmeksi yöksi ens viikolla. Tosi hauskaa saada hieman maisemanvaihdosta enkä ole siellä ollutkaa kuin lentokentällä joten JÄTTekivaa:)
Pitäkää lystiä ja nauttikaa elämästä.

There is nothing special about this. I but two layers of Kim's Aurora texture both of the pictures. The one is soft light 100% and the other is multiply 100%, thats all what I have done here.

I'm off to summer cottage and blogging is no option there. The connection is so slow there that I only loose my temper so I just have take little brake until I'm back to city. Maybe  it is just refreshing to take few days free of blogging:) Next week we go to Denmark, Copenhagen for three nights, mini vacation. It is so nice to have little change to the scenery.
Have a great time and enjoy the life.

posted:

Monday, July 18, 2011

Inner Beauty


Kiehtovaa kuinka tämä herrasmiestaiteilija on niin keskittynyt piirtämään että häntä ei häiritse mikään. Sadat turistit ympärillä kävelevät hänen ympärillään ja hän on kuin yksin tässä maailmassa. Kun itse pystyisi luomaan tuollaisen itsetietoisen rauhan ympärilleen missä mikään ei voi vaikuttaa siihen mitä teet ja koet!
This was so fascinating how this artist could make his sketching looking so peaceful. There was hundreds of tourists around but he was like he were the only one in this world, such a calm man. I so envy his peaceful state and hope I could create that kind peace around myself!


En taas tiedä oikein mikä tämä on tarkemmin mutta jonkin asteinen laukka se on. Se kukkiin nyt vasta ja on todella pieni, sellanen peukalon pään kokoinen. Hyvin vaatimattoman pieni kukkapenkissä mutta valokuvassa se pääsee loistamaan pikkuruisella kauneudellaan:)
I really don't know precise name to this "flower" but some kind of Allium it is. It is really small (like top your of thumb) and blooming just now. In flowerbed it is really minimalist but in the picture it shines with is beauty and shape:)

Truth is inner harmony.
-Walther Rathenau-

posted: 

Friday, July 15, 2011

Datura, hulluruoho


Daturan eli hulluruohon kukka hieman taiteellisempi esitystapa. Minulla on ollut vaikeuteni tämän kanssa, se ei ole oikein jaksanut kukkia kunnolla mutta käyppä katsomassa Sarin blogissa kuinka upea sen pitäisi olla (alimmat kuvat Sarin postauksessa).
This is Datura, little artistic way. Mine plant hasn't be so good as my blog friend Sari's plant. You can see perfect piece in her post here, the last two pictures.

"Elukoita"


posted:


Monday, July 11, 2011

Live is Life


....
When we all give the power
We all give the best
Every minute of an hour 
Don't think about the rest
And you all get the power
You all get the best
When everyone gets everything
And every song everybody sing
And it's life
.....
Opus
posted:

Friday, July 8, 2011

Hei hoi hauki, uidaan yhdessä selälle


Crazy Days of Summer haasteen aiheena isänmaallisuus, minulle se merkitsee luontoa.
Crazy Days of Summer Photo Challenge theme is Patriotism, to me it means our nature.
posted:


posted:

LEM Photo Challenge theme is Sunset and this was taken at 10.50 pm. The sun has gone down just a few minutes before and as you can see there is still quite a lot light. I love Finnish summer light.
posted:

Tuesday, July 5, 2011

Texture Tuesday


Tässäpä minun osanottoni texture tuesdayhin, aiheena oli #3. Hortensia kukassa on kolme terälehteä joka on kuvattu kirjan luvun kolmen kanssa.
This is my interpretation for theme #3. There is three leaves in hydrangea flower and it is on the book chapter three:)

posted:

Monday, July 4, 2011

Kesäkullero,Trollius chinensis / kinesisk smörboll


Kesäkullero,Trollius chinensis / kinesisk smörboll

Hyvää viikon alkua lomalaisille ja työläisille.
Have a nice week on holiday or at work.

posted: 

Sunday, July 3, 2011

Rypsiä ja malvaa

Näiden rypsipeltojen takia normaali kahden tunnin ajomatka venyi kuudeksi tunniksi mökille mentäessä. Nää on niin mahtavia, tekis mieli juoksennella ja kirmailla ympäri peltoa vaikka ei kai se olisi soveliasta tallata toisen kasveja mutta kun ne on niin ihania:)

Our driving time to the cottage turn out from 2 h to 6 hours because of these turnip rape fields. I had obsession to find yellow field to shoot and there is not always possibility to stop middle of highway so it might take time but I got it and I'm so happy. The yellow field is so amazing, it almost screams with it's color.
Malvaa tulee joka penkistä ulos eikä haittaa yhtään. Olen kiitollinen sen leviämisestä.

I have Mallow almost every flowerbed but it doesn't matter, I'm just grateful that it spreads so easily, I love these flowers.

posted:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...