Tuesday, May 31, 2011

Texture Tuesday The Garden Party

Recipe


Original Allium

Recipe
Original
I love these tulips and they have last really long time.

My only one poppy is starting blooming soon.

Today has been a great sunny day, very windy but sunny. I have been outside and enjoy myself, putting flowers to the pots and some cleaning. I think my mind is addicted to the sun. 
Hey my name is Henrietta and I'm a sunholic:)

posted:


Monday, May 30, 2011

It's raining...flowers


Sataa todella rankasti ja ilmeisesti vapaapäivä kuluu seiniä katsellessa.
It is raining hard and it is so dark. I think I spend my day off inside watching walls, it is like wasted day when you can't go out.
EDIT:
Ennenko aloin tuijottaa seiniä otin pari kuvaa ja ihastuin tähän aivan ikihyviksi. Valo jotenkin korostuu tässä sinisen vai vihertävän sävyisessä kuvassa.
Before I started to watch walls I took few pictures and I like this very much. I think light is  so great in blueish or is it greenish shaded tones.

posted:

Sunday, May 29, 2011

Bad day...


Väsyttää, vettä sataa, sunnuntai ahistus ja kaipaan Toskanan maisemia.
Huomenna on päivä uusi:)
I*m tired, it is raining, I have Sunday depression and I miss Tuscany.
Tomorrow is a new and better day:)

posted:

Friday, May 27, 2011

Food for soul and body


Olin niin lukevinani että Rosy Note haasteena on ruoka ja aloin tutkiin mitäs kaapista löytyis jotta saatais ruokaa kuvattua. Ei siellä paljon ollut kun huono emäntä ei ole käynyt kaupassa. Sain spruutattua kivan kuvan, tehtyä fotarireseptin ja kaiken kunnes älysin että olin kuvannut jotain vanhaa aihetta...argh, aiheenahan on kukat. Ei se mitään, vapaapäivähän tässä on joten kuvataan lisää:) Laitan nyt sen ruuankin tähän kun kerran tuli tehtyä.
Ihanaa viikonloppua ihmiset.

I thought I read from Rosy Note that the suggested theme was food and started to look what do I have in my cabinets...hmm not much but I managed with those. I shooted pretty nice food picture, edited it and make a recipe from editing and THEN I notice the theme was flowers....ARGHH. Okey I have day off so I shooted a second time for this morning and this time flowers, luckily I had some ranunculus. I post also the food shot cause I did it and don't want waste it:)
Have a nice weekend folks.

posted:
Photo Feature Friday
Fabulous Friday Challenge

Wednesday, May 25, 2011

What I see!!

Mangolia Marketanpuistosta. Silkkaa samettia ja silkkiä, huikaiseva
Magnolia is like velvet or silk, amazing.

Kurre takapihan kriikunassa aina säikäyttelee, mutta ohan se söpö ja  sen kavereiden leikkejä on ihan kiva seurailla. Pikkukurre eilen yritti sisälle ikkunan läpi väkisin eikä tajunnut mitään, ei voinut kun hymyillä.
Squirrel in my backyard, he is cute but always scares me. Yesterday he try to get inside through the window and didn't understand nothing why it was so difficult, so funny.

Kriikunan kukkia.
Damson tree flowers.

posted:

Sunday, May 22, 2011

Back to Tuscany, few pictures

Pari kuvaa Toskanasta. On niin pirun hidasta tämä editointi ja kuviahan riittää joten sujauttelen aina välillä näitä ilmoille, silleen ei pääse kyllästyynkään niinko jos vetäis kerrasta koko satsin...vai mitä!

Few pictures from Tuscany again. You know how slow editing can be so I put these now and then here and nobody gets bored...right!
Have a great Sunday, I'm going out to the sun now:)

posted:

Saturday, May 21, 2011

MarketanpuistoPikavisiitti Marketanpuistossa (Espoossa), en käynyt edes koko puistoa läpi kun olikin niin kova vinkka ja palelsi. Kotopihassa oli hiki mutta ei muualla joten ilma taas yllätti mutta pari kuvaa kerkesin nappaan. Mä en kestä tota tulppaanimerta se on niin upeaa väritulitusta että sieluun sattuu:)

Quick visit to Marketta's park here in Espoo. It was so windy and cold that we have to leave before nose would have dropped... Anyway I shot few pictures and really those tulips blows up my soul they are so beautiful:)
posted:


Friday, May 20, 2011

Kukkia kukkia, mitäs muuta
Kukkakaupasta ostin maljakkoon kolme ihanaa pionin oksaa, todella huumaava tuoksu. 4 euroa kappale, onko se kallista vai ei -en tiiä- onhan niistä iloa moneksi päiväksi joten jos tuntihintaa laskeskelee ei miusta kauheen paha:) 
Kukkiva puu on takapihaltani ja oletettavasti kriikuna, kukaan ei ole olettamusta vahvistanut mutta hedelmään en ainakaan kuollut viime kesänä kun vihdoinkin uskalsin maistaa. 
Kaunis heleän pinkki tulppaani on etupihalta. Näitä olen odotellut pitkään että aukeaisivat. Viime syssynä laitoin maahan ja olin ihan unohtanut minkälaista sinne olin pukannut, somiahan ne ovat kuin mitkä.

Thank you everybody for your kind comments and excuse me for not coming back to you ( busy, busy  you know!)
Here is my today's shots. I bought some lovely peonies from  flower shop for feeling little down and wanted to cheer me up:) The second  shot is from my backyard, damson tree is blooming, it looks and smells like heaven. The last shot is from front yard where I have these beautiful layered tulip, I really do love them. 

posted:

Tuesday, May 17, 2011

Texture Tuesday


recepy

 original


These are my hub's late grandmothers silver set for sugar and cream. I don't use them, little too posh for me but for photographing purposes very beautiful:)
I hope you all very good day and please go to see wonderful vintage themed works to Kim's.

posted:
Texture Tuesday
Texture Twist

Monday, May 16, 2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...