Monday, February 28, 2011

The Creative Exchange


I have hundreds of photos from Las Palmas which I want to share with you but I can't choose which one of them and I have looked up only about 200 of them. Detail of the flower is from Datura arborea. I love the shape of that and I find it very exiting plant. The old town is so beautiful, full of old buildings and details. As you can see I like details:)

Posted:

Sunday, February 27, 2011

Sweet


Elämän pieniä iloja...tuoreet mansikat. Palmasin kauppahalli oli varsinainen hedelmien paratiisi niinko kauppahallit tuppaa olemaan. En tietenkään voinut vastustaa mansikoiden makeaa tuoksua ja upeata ulkonäköä. Espanjalaiset mansikat on sairaan suuria, en tiedä onko hormonimansikoita vai onko olosuhteet niin paljon paremmat kun meillä jotta kasvavat niin suuriksi, ossaako joku sanoa asiaan jotain viisasta!? No oli hormoni tai ei oli hiton hyviä, se ensimmäinen puraisu kun suloinen makeus valloittaa suun ja tuoksu menee nenään...NAM:)

What is better than fresh strawberries! I did have to buy these sweets, they looked and smelled so wonderful. I love the first bit when you get sweet taste to you mouth and smell. Yammy:)Thursday, February 24, 2011

The End...


Kaikki hyvä loppuu aikanaan niinkuin tämäkin loma, viimeisiä viedään ja paluu arkeen lauantaina. Olisin vielä viikon voinut pötkötellä Atlantin rannalla ja lukea kirjoja. Monta kirjaa jäi lukemati, olin tainnu hamstrata kirjastosta liian monta pokkaria mukaan (ei saa kertoa kirjastontädeille et kuskaan niitä toiselle puolelle manteretta). Iso homma odottaa kotona kun alan purkaa kuvia joita on kertynyt 700 mutta luulen että ainakin puolet menee roskiin kun kahlaan kaiken läpi. Toivon kovasti että pakkaset ovat hellittäneet siellä päässä.

Everything good ends eventually and so is this vacation, on Saturday back to the home. Easily I could spend the third week here reading books and admiring the great Atlantic ocean. I did take too many books from the library with me, so half of them is still unread. I have so much to do when I get home, I have taken 700 photos but I think at least half of them would go to the trash. I really hope there is much more warmer in Finland now than last week, minus 20-30 degrees, it is so damn cold.Sunday, February 20, 2011

Saturday, February 19, 2011

Friday, February 18, 2011

AtlanticoPosted from Blogium for iPhone
Tuo Atlantti on niin mahtava että voisin tuijotella sitä päivät pääskysten. Se on niin täynnä draaman tajua. Valitan aina kun meidän meri on minusta niin tylsä kun siellä ei tyrskyä yhtä voimakkaasti kuin Atlantilla mutta ymmärrettävistä syistä kyllä.

Thursday, February 17, 2011

Katukeittiö


Hauskaa katukeittiö meininkiä karnevaalialueella. Harmi että kuvat otettu
iPodilla joten taso ei ole huimaa mutta tunnelma ehkä välittyy. Nuo roikkuvat
kinkut on niin söpiksiä vai voiko kinkusta sanoa söpö...hmmm.

Posted from Blogium for iPhone

Carneval Las Palmas 2011


Mikä sattuma että täällä on juuri karnevaalihässäkät päällä. Eilen oli ihan
ilmaista hupia seurata vähän niinko meidän Kuorosota kilpailua ainoo että
heillä oli karnevaaliasusteet päällä. Isoja kuoroja lauloi 30 minuttia kerrallaan.
Kanarian televisiokin oli paikalla kuvaamassa tapahtumaa. Lystikästä
Posted from Blogium for iPhone


Ottaa lavastajan puolesta pattiin tuo El Corte Ingles mainoskyltti keskellä lavaa
(tuo vihreä kolmio). Lavasteet oli hienot ja valot mutta sitten keskellä lavaa
karmea mainoskyltti...haloo. Olisin myös ohjelman ohjaajana nostanut metelin
ettei hitto laiteta keskeisemmälle paikalle mutta kai se taas on raha joka
ratkaisee ei estetiikka, huah.

Posted from Blogium for iPhone

Tuesday, February 15, 2011

My life in Spain

Intianminttu sanoi että Suomessa tehtaillaan pakkasennätyksiä joten olen todella onnellinen että olen Las Palmasissa. Ei täälläkään kolmeakymppiä todellakaa vedetä mutta parikymppiä plussan puolella joten ei tarvii pitkiä kalsareita jalkaan vetää, mikä on kiva. Tuossa on kuva meidän hotlan baarista ja tunnelmasta puuttuu vain Hercule Poirot. Voisin elää pelkillä tapaksilla, kaikkea ihanaa pikkuruokaa pöydän täydeltä.    Las Palmas on oikein mukava paikka., löytyy vanha kaupunki joka on todella kaunis ja sitten uudempi puoli jossa on tuo kolme kilsaa pitkä hiekkaranta. Kaupunkihan on isompi ko Helsinki eli kaikkea löytyy , voisin jäädä tänne kunnes kevät koittaa siellä kotona. Koittakaa pysyä lämpimänä:)

Lisää kuvia
http://www.flickr.com/photos/hassinen/

Soul blossom


My soul blossoms in Spain, ou these happy days:)

Lomalla ollaan ja tämä tulee toivottavasti ajoitettuna:)

Saturday, February 12, 2011

Bye bye


I'm in a warm place where the sun is shining and flowers are blooming.
See you darlings:)

Friday, February 11, 2011

Blooming Friday


Blooming Fridayssa oli haasteena valita vain yksi kuva talvesta ja koska edellinen postaus oli pelkkää lunta ajattelin laittaa pikkasen erilaisen talvikuvan. Monta kuukautta kun joutuu elämään tämän valkoisuuden keskellä rupeaa kaipaamaan värejä ja olen kaivannut jo kauan. Olen ottanut tavaksi laittaa ulos kuihtuneet leikkokukkani sisältä. Annan niiden olla lumihangessa tai jossain ulkona josta ne näen kunnes värit feidaantuu kokonaan pois. Tuollainen pieni väriläikkä ulkona piristää kummasti. Naapurit pitää minua varmaan hieman höpsönä mutta meillä on jokaisella omat selviytymistapamme. Tuo keltainen väriläntti jonka takana lumi kimmeltää antaa kummasti toivoa tulevasta keväästä ja väri iloittelusta.

Utmaningen var att plocka upp endast en vinter bild. Eftersom mitt förra inlägg var bara snö jag trodde jag tvungen att sätta något annat nu. Efter så många vita månader jag är och jag har missat färgerna, så jag ställde ryste blommor från insidan till utsidan tills färgen är bleka och efter att jag satte dem till papperskorgen. Det är så uppfriskande att se dessa små färgfläck mot snön. Jag kan vara lite fånig men varför ta dem till papperskorgen om jag fortfarande kan använda dem på något sätt!?

The challenge was to pick up ONLY one winter picture. Because my last post was only snow I thought I have to put something else now. After so many white months I'm and I have missed the colors, so I put  shivered flowers from inside to outside until the color is faded and after that I put them to the trash. It is so refreshing to see these little color spot against the snow. I might be little goofy but why take them to trash if I can still use them somehow!?


Thursday, February 10, 2011

Valon tajuEihän täällä nyt paljon muuta kuvattavaa ole kun tätä lunta. Tänään oli niin upea ilma että katselin kaunista välkähtelyä lumessa ja sieltä se kauneus puski läpi kyllästymisen. On se piru vie nättiä vaikka saisikin sulaa jo pois. Auringon valo suorastaan sattui aivoihin niin voimakkaana paistoi monen kuukauden pimeyden jälkeen. Huomaan heti sen virkistävän vaikutuksen. Käväsin siinä apteekissa hakeen eväitä lomareissulle ja voi sinne oli tullu uudet sohvat jonottajille (ennen oli kovat puutuolit). Mikäs siinä pehmeellä ja mukavalla sohvalla istuskella että ihan aloin turiseen tuntemattoman rouvan kanssa niin oli kotoisa olo. Kerrankin en kironnut pitkää jonotusta, kahvia kun olis vielä saanut oisin voinut istuskella ja turista immeisten kanssa pitempäänkin. Varsin epähämäläistä käytöstä, se on se valo heti joka vaikuttaa:)

Here is not nothing else than snow after snow to shoot. Today sun was shining so bright that bokeh of the snow blow up my brains with it's beauty. Today the light was so powerful that I know the worst is over now even it is cold and tons of snow but it doesn't matter cause the light is here. The light wakes up the Finnish people of  winter sleep, we start smile, laugh and enjoy.


PhotobucketProject Simple Pleasures2


Monday, February 7, 2011

Art temperament


Tämä artistinen temperamentti on nyt hieman väsynyt ja odottelee loman alkua. Lähtölaskenta jo alkanut, 5 päivää jäljellä, lauantaina saan kävellä ulos kosteaan ilmaan.

This artistic temperament is little tired and just waiting when we are leaving on holiday, five days to go  and on Saturday I walk out from the airplane to warm and moist air.


Saturday, February 5, 2011

Savesta saa/Clay worksTässä on tämän viikon uunista tulleita savipläjäyksiä. Ei mitään hajua mitä niillä teen mutta nättejä niistä tuli. Ovat hieman liian epäsuoria lasinalusiksi ja lasite tekee niistä liukkaan mutta mie vaikka ripustan niitä puuhun ilahduttamaan. Yksi pikkukippokin tuli, tuo keskimmäinen ja siinä nyt voi sentäs jotain säilyttää että jokin tarkoitus olemassaololleen. 

Straight from the oven some of my clay works. I don't have any purpose for them, expect little cup in the middle but it so fun to do these and I think they are beautiful. If not anything else I hang them to the tree:)
My word was CREATIVE

Life…as I see it

Friday, February 4, 2011

Trees

You will find something more in woods than in books. Trees and stones will teach you that which you can never learn from masters.
Saint Bernard

Teemana puu ja mie en kertakaikkiaan osaa päättää kumpi puu kun molemmat ovat niin helkkarin kauniita. Vaikka olen totaalisen kypsä talveen mikään ei voita kuuran peittämiä puita.

I'm sorry I can't choose which one so I'll but both, they so great.


Blooming Friday


Pienen pieni laukka kesällä ja lakastuneena. Minusta se on tosi kaunis kuihtuneenakin. 
Same tiny allium in summer and winter. I think it is beautiful also as withered.


Blooming Fridayssa haasteena siis puutarhan kontrastit. Mikäs sen parempaa kontrasti ko verrata talvea ja kesää keskenään. Pelkästään valosta jo huomaa eron, aika tasaisen tylsää harmaata talvella suurimmaksi osaksi.
Theme of the challenge was contrasts of garden. What is better than before and after photos and winter against summer. Alone the light is so different, in winter flat boring grey and summer....hallelullah:)

Vad är bättre än före och efter bilder och vinter mot sommar. Enbart ljuset är så annorlunda, på vintern platta tråkiga grå och sommaren .... hallelullah Temat för utmaningen var kontrasterna i trädgården.

More contrast...Roses and stuff

Thursday, February 3, 2011

Vintage


Ostin nämä ihanat alpakkahaarukat ja veitset Loviisasta viime kesänä mielestäni huokeaan hintaan. Samalta rouvalta ostin myös kasan vanhoja kirjailtuja pellavapyyhkeitä. Nuo pyyhkeet ovat parhaita eikä nykyaikana saa sellaisia enään mistään. Minusta on ihana kun niihin on aina kirjailtu alkuperäisen omistajan nimikirjaimet.
Tämä kuvan menee Faithin haasteeseen vintage.

I bought these alpaca forks and knives last summer from the market. I love vintage style cutlery. I also bought towels under the cutlery, they are also vintage. I like these old towels because the material is so good and there is always the original owners  initials.


Tuesday, February 1, 2011

Valosta muotoja


Koskematon lumihanki ja aurinko, täydellinen yhdistelmä muodoille.

Untouched snow and little sunshine is perfect match for beautiful shadows and shapes.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...