Friday, December 31, 2010

Happy New Year


Hyvää Uutta Vuotta kaikille ja kiitos kaunis kuluneesta virtuaaliystävyydestä. Olen oppinut paljon uutta niin monesta asiasta ja opin kokon ajan lisää, kiitos siitä teille:)

Happy New Year and thank you for being my virtual friends. I have learned so much and you give me so much inspiration:)

Thursday, December 30, 2010

iPod photos from my backyard

Ostin itselleni ennakkoon joululahjaksi jo marraskuussa iPodin. Se on kätevä myös ottaa valokuvia vaikkakin heikkotasoisia mutta vanhat filmiefektit tekevät niistä tunnelmallisia joka korvaa laadun:)
Tässä pari kuvaa takapihaltani jossa lunta riittää ja lisää taas sataa... rock rock.

Wednesday, December 29, 2010

We will survive:)Helsinki joulukuussa, näyttää ehkä hieman kaaokselta mutta se on hallittua?!
Meillä sentäs lentokoneet lähtee matkaan paitsi jos henkilökunta lakkoilee mutta lumi ei ole ole este.Tervetuloa Eurooppa tutkimusmatkalle Suomeen kuinka homma luistaa.

This is Helsinki in December. Looks like chaos but everything is working despite of snow.
Welcome Europe to Finland to have knowledge how everything works and airplanes flies:)

Wordless WednesdayKukka sopii alkukirjainhaasteeseen KU.....täällä.


Monday, December 27, 2010

Time after
Onneksi se on nyt ohi ja paluu arkeen koittaa. Paikat ovat pullollaan herkkuja ja niiden syömiseen menee tovi mutta hössötys on ohi. Kiloni eivät kyllä kiitä näistä herkuista. Eilen olivat vanhempani, appivanhempani ja kälyni meillä syömässä, periaate oli että jokainen tuo jotain syötävää. Ajatus oli hyvä jottei tarvitse raataa liikaa hellan ääressä ja meillä oli jääkaapissa enään valo jäljellä. Nyt on kaappi täynnä taas ruokaa ja muiden tekemään...fiksua :)Saturday, December 25, 2010

My Christmas flowersEn ostanut mitään perinteisiä joulukukkia vaan pari leikkokukkakimppua. Ihanaa syreeniä, neilikkaa ja gerberaa, kaikki valkoisia. Niin raikasta ja kaunista.

I didn't buy any traditional christmas flowers just few bunch of flowers. In this white bunch I have sirens, dianthus and  gerbera daises, I love it it so fresh.Thursday, December 23, 2010

Peace


Ruuat hankkimatta ja kukat ostamatta, kaupoissa kolmas maailmansota alkamassa. Ei paniikkia...josko miettis ekana mitä ruokaa ostais enneko lähtis taistelutantereelle tappelemaan kärttyisten ja stressaantuneiden ihmisten kanssa. Kaikkien pyhien alla ja ihan normaali lauantainakin täällä ihmiset luulee että nälänhätä alkaa ja ja ryntäävät kaikki ruokaostoksille yhtäaikaan. Jollen olisi ollut töissä olisin tehnyt kaikki hankinnat jo toissapäivänä mutta minkäs teet, kai se on kohdattava peto silmästä silmään:)
Meditoin pitkään mieltä ja ystävällistä hymyä naamaani ja jokainen joka tönii minua saa minulta erittäin ystävällisen hyvän joulun toivotuksen.
Peace and Love

Wednesday, December 22, 2010

Wordless WednesdayEdellisen postauksen ulkoilmakahvila oli hauska mutta löytyi myös lasten karuselli. Eihän tätä ole tottunut näkemään talvisin mutta oikeestaan se sopi oikein hyvin jouluaikaan. Pientä hauskaa lapsille ja kaunishan tuo karuselli on.

Not so christmas usually but there it was surrounded by the snow and children love it.


Tuesday, December 21, 2010

The Happiness ProjectUlkokahvila 68 cm lunta ja pakkasta. Onnellisen hauska idea.

Outside cafe with 68 centimeters snow and freezing. This is so fanny that it makes me smile so I'm happy:)


Sunday, December 19, 2010

Scavenger Hunt Sunday


Winter

BW with Selective Coloring
 Shadow on my living room wall. Selective color which I masked to show is the real wall color.
I kind of like this, it is like painting. 

The Wind
The snow is falling down from tree, it is only little wind:)

Framed


Remember When
Remember the time when the car was a car not a computer!


Saturday, December 18, 2010

Flowers on Saturday challengeI love these colors. Now everything is black and white no colors anywhere so this is like shock therapy.
See more flowers ... here.

The weekend in Black and White challenge


See more BW photos ...here


Friday, December 17, 2010

Blooming Friday-challenge

Theme of this Friday is horizon. This is photo from my horizon, the birds in the middle have different kind of horizon and people in the buildings in back have a different view of horizon.
See more horizons...here

Thursday, December 16, 2010

Peace of mindValokuvatorstaissa aiheena mielenrauha ja tässä se on. Meri rauhoittaa minut aina. Minusta on hypnoottista katsoa kuinka laineet lyö rantaan ja muodostaa hiekkaan kuvioita aallon vetäytyessä takaisin merelle.

Finnish challenge and theme is peace of mind. I always get peace by looking at sea. 

Wednesday, December 15, 2010

Pakettikortti


Tässä olis tälläisiä pakettikortteja jos joku haluaa printata itselleen. Innostuin värkkään ihan koemielessä. Kuvat ovat peräisin netistä ja copyfree kamaa.

Here are some gift tags if you want use them, feel free. I just made them for fun. Pictures are from internet copy free pictures.

Leimasin/stamps


Tuolta tekijältä tilasin kolme leimasinta ja hinnaksi tuli 20 euroa kuluineen. Ei tule sitte päivässä koska tulevat Malesiasta.
There I ordered my three stamps and the cost was 20€ with shipping.Tuolta tilasin postikortteja ja minikortteja. 20 postikorttia ja 100 minikorttia hinta 19 euroa.
There I ordered my 20 postcards and 100 minicards total 19  €.Sitten olen tilannut vielä tälläistä suloista teippiä.En ole nähnyt Suomessa mutta jos joku tietää et saa kertokaa enkä enää tilaa jenkkilästä.
I also bought this cute tape. I haven't seen like this in Finland.

Etsy.com on aarreaitta johon voisin tuhlata kaikki rahani.
I could spend all my money to Etsy.com 

Tuesday, December 14, 2010

Made by Henrietta


Mun ihana uus leimasin, leimaan koko talon:)
My new stamp, I love this, it is so cute. I have stamped everything:)


Tilasin englannista postikortteja kuvistani. Tosi hyviä, oikeita kunnon vahvoja postikortteja, eikä mitään valokuvapaperille printattuja.
I ordered postcards from my photos.


Savesta tehty minipatsas jonka liimasin punpalalle jonka olin ekana "taiteillut" = minitaulu.
This little statue is made from clay and then clued to the wood which I first painted. Pieniä savisydämiä joihin laitoin vielä ripustusnarun. Sydämet nojaavat hernesoppapurkkiin joten siitä saa hieman tietoa koosta.
Cute little clay hearts.


Saviukkoja joita voi ripustaa ihan mihin vaan.
Little clay people to hang somewhere:)


Savikimono johon olen tykästynyt kovasti.
Kimono made from clay.


Samalla kun tilasin postikortteja tilasin myös tälläisiä minikortteja joissa lukee yhteystietoni. Ovat siis pienempiä kuin käyntikortit. Niitä on sata ja jokaisessa on erilainen kuva.
I ordered these minicards also when I ordered postcards. I have one hundred of them and every card is with different photo.


Puusydämiä decope-tekniikalla tehtynä.
Hearts from wood and I used decoupage technique.


Pieniä tähtimagneetteja.
Little stars which are magnetics.Huhhuh tässä jotain mitä olen duunannut, grafiikan vedoksia olis vielä lisäksi ja valokuvia. On ihan kiva harrastaa mutta mitä mie teen näillä kaikilla. Osa menee joululahjoiksi mut taidan ruveta kertoon naapureille ja kavereille jos puuttuu lahja kaverille vaikka tupareihin eikun poikkeemaan. Yksi naapurinrouva kyseli jo josko löytyis jotain ja toivottavasti tyhjentää ainakin osan. On niin kylmä ettei viitsi mennä tienvarteen myymään:)

Here is something I have done for christmas...I think for many years. 

Monday, December 13, 2010

Macro Monday


Macro Monday at Lisa's Chaos

...............

Maanantai aamu mennyt ahkeroidessa. Alakerran imuroin ja nuolin joka ikisen listan, vaon ja nurkan. Josko joku muu jaksais yläkerran?! Kuvasin "askarteluitani" josko sais vielä tänne näytille kuhan kerkeis purkaa kameran. Hioin ylimalkaisesti pari puunpalaa jotta sais tehtyä niihin jotain "kivaa" ja suihkuunkin pitäis keretä jotta kerkeis lähteen grafiikkaan. Onko tämä vapaapäivä kysyn vaan, hösötystä riittää vaikka muille jakaa. Taas mentävä, loin itselleni kiireen:)

Sunday, December 12, 2010

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...