Thursday, September 30, 2010

Toilet paper!

Mitäs me tästä ajatellaan! 
Arkipäinen asia joka varmasti on kaikilla, vessapaperi.
Vessapaperista on moneksi niinkuin olemme telkassa nähneet mainokset ikuisesta 
romantikosta joka on sadannen kerran kihloissa ja tekee paperista itselleen ns.hääpuvun. 
Kuka ajattelee pytyllä istuessaan - et hei täähän on oikeestaan ihan nätti juttu jos sen 
esittää oikeassa valossa! 
Tämä on romantikon vessapaperi:)

What we think about this!We all do use toilet paper but do you ever think about toilet paper when you are doing your thing in toilet!? If you present toilet paper  in the right kind of context it's kind of pretty thing, or what!
This is paper photo for romantics:)

Tuesday, September 28, 2010

Pink wedding photos without faces

Toisen serkun häistä pari kuvaa ilman kasvoja.Minusta nämä toimii ihan hyvin kasvottomina ja kuvat pikkuisista ovat niin söpöjä.Ehkä näissä keskittyy enemmän tunnelmaan kuin itse kohteeseen.

Few old photos from my cousin´s wedding. I think they are almost better without faces. You concentrate more in to the feeling than the subject it self.

Sunday, September 26, 2010

Green dayTämän päivän kuva-aiheena vihreä. Valitsin vihreitä kuvia tarkoituksenani herättää ajatuksia tavastamme elää joko vihreästi tai vähemmän vihreästi. En saarnaa koska en ole itsekkään maailman vihrein ihminen mutta joitain asioita voi aina yrittää tehdä. Esimerkiksi töissä  huomaan jonkun käyttävän puhdasta kopiopaperia muistiinpanoja varten. Vien paperit takaisin tulostimelle ja leikkelen turhia käytettyjä tulostuksia pienemmiksi muistiinpanopapereiksi. Miksi tuhlata käyttämätöntä paperia yhteen virkkeeseen kun sen virkkeen voi kirjoittaa kerran käytetylle paperille. Ne pienet asiat....Subject of today is green in every way. Here you have green pictures and they are here to raise some thoughts about our way of living green.

Saturday, September 25, 2010

Inspiration to do something


Olen löytänyt tänään niin monia sivustoja joista olen saanut paljon inspiraatiota. Käsittämätöntä kuinka paljon maailmassa on luovia ihmisiä, toisaalta tuli sellainen fiilis ettei ole olemassa enää asiaa mitä ei ole jo keksitty/tehty.Voiko enää tehdä mitään omaa, sivuat kuitenkin jonkin muun jo tekemää jollain muotoa.Suuressa luomisen tuskassani pläjäytin sitten tälläiset. Kuvat olen ottanut Espanjassa,vanha arkkitehtuuri on jo itsessään inspiraation lähde. Kauhea luomisen tuska jatkuu edelleen ja mietiskelen miten kehittäisin näitä eteenpäin. Tulostaisi,liimaisi maalatulle puulle jne... Tälläinen kiitos tipahti Valokin värsyjen Alfheimista ja
Jaanalta Koti Kainuunkadulla, kiitän ja kumarran arvon naiset:) Today I have found so many blogs and sites that give me great inspiration. There are so many creative people in the world, it makes me wonder is there anything that haven't been done all ready? If I create something, is it all mine or is part of it somebody else´s, I just do it my way?!
Anyway, I did these pictures. The photos have been taken in Spain. Maybe I´ll transfer them on painted wood or something, I want to develop this more. 

Amazing artist


Aivan uskomaton taiteilija,mun piti katsoa kuvaa monta minuuttia et mitä ihmettä kuinka tää on mahdollista,nainen maalaa maalauksessa.Pitkästä aikaa jotain hauskaa jossa pitää käyttää hoksottimiaan.
Käykää katsoon lisää alkuperäisestä postauksesta Alexa Meade - artatheart

I find this from artatheart blog go there to look more details and read the whole introduction.
I looked at this many minutes and thought what's wrong,how can she be inside the painting,now I know.
So clever and fun,I love this.

KolikkolattiaPesuhuoneen lattia jossa on 13 650 kolikkoa tai 682,50 dollarin edestä rahaa.Lattia on ollut ihan DIY -projekti.Täytyy myöntää perhe-Chamberlainilla on ollut mieletön visio,sairaan upee ja hauska.Lue koko tarina ja ohjeet jos haluat samanlaisen euroilla tai jos jemistolassa sattuu olemaan mieletön kasa vanhoja markkoja.

Akustiikkamatto!

Tallinnalainen Monika Järg on suunnitellut todella mielenkiintoisia "mattoja".
Monikan johtoajatuksena tuntuu olevan less is more.Näiden paneelien koko 
600x600 tai 600x1200.Paneeleita voi käyttää lattialla tai seinällä.
Käytännöllisyydestä en tiedä mutta minusta aivan ihanan näköisiä ja hauskoja 
varsinkin tuo nauhat ommeltuna lautaan.
http://www.tekstiilruumis.ee

Wooden carpet, stitched with woolen rope. Sizes are 600x600 or 600x1200. 
Acoustic panel for wall or for floor. Birch and felt, sizes are 600x600 or 600x1200

Friday, September 24, 2010

Kontrastia,contrast


Salkoruusu jaksaa vielä kukkia ja valkohattu tekee kuolemaa.
Some flowers are still blooming and most of the other flowers are dying.

Thursday, September 23, 2010

Have a FUN Friday


Last night

Viime yönä oli aika makee kuutamo.Siinä vaiheessa kun olin kaivanut ja pystyttänyt jalustan kuntoon oli pallukainen edennyt pilvien taakse piiloon eikä suosutunut tulemaan esiin.Spruuttasin siitä kuitenkin pari kuvaa vaikkein niistä niin hienoja tullut kun kuvittelin.Pilviä se valaiseen hienosti.Last night there was a beautiful moon. Before I found my tripod and camera and went back outside the moon had gone behind the clouds. The photos are not so fine I thought they would be but the moon is lighting clouds quite beautifully.

Wednesday, September 22, 2010

Young violinistSukuni ensimmäinen musikaalinen ihminen,serkkuni tytär.Kukaan tässä suvussa ei ole 
erityisemmin laulanut tahi soittanut minkäälaisia sulosointuja koskaan.Serkkuni meni 
naimisiin miehen kanssa jolla löytyy tämä meiltä puuttuva musiikkigeeni se siirtyä tietysti 
heidän tyttäreensä.Saas nähdä mihin muussigeeni kantaa hänen elämässään!

My cousins doughter is playing violin.She is the first in my family who takes any steps 
towards music.

Tuesday, September 21, 2010

Wedding photos without facesOlen mietiskellyt kuinka tylsää kun en voi laittaa kuvia joissa näkyy ihmisiä.En halua rikkoa heidän yksityisyyttään vaikka antaisivat luvan rikkoa ja mieli saattaa aina muuttua jälkikäteen jos kuva on julkaistu netissä.Tänään äkkäsin että voihan minä niitä kuviani käyttää mutta rajaan ne niin ettei ulkopuolinen ihminen tunnista kuka kuvassa on.Tässä on serkkuni häistä pari kuvaa.
Vaikka kuvista ei voi lukea kasvojen ilmeitä minusta kuvista voi kuitenkin aistia tunnelmia/tunteita.Ylin kuva on ilman naamojakin iloinen...hei me mentiin naimisiin jiihaaa.
Mustavalkoisessa kuvassa hain raamatullisia vertauksia paratiisista (omena).Luultavasti mietiskelin hieman liian syvällisä juttuja mutta se antoi kuitenkin kuvalle tarkoituksen ja onnistui ihan kivasti.Tässä tuleva rouva on alttarilla.

I don't want to show peoples faces in my blog even if I had permission.Today I realise how I can show some photos witch I have taken without showing faces,I cut pictures so you can't reconize anyone.Even I have cut photos, I think there is still something left to watch,mood/feelings!!

Monday, September 20, 2010

Ulkotouhuja


Viikonloppu meni töissä joten tänään piti mennä ulos hommiin.Takapihan kaksi mäntyä vaihtoi karvaansa männä viikolla joten sotkua riitti.Sieniä irrottelin maasta kolme kottikärryllistä.Meidän pihassa on ollut joskus koivu ja sienet kasvavat sen vanhoihin juuriin ympäri pihaa,miettikää nyt KOLME kärryllistä.Mulla oli silmälaseissakin sitä mämmää kun konttasin pusikoissa.
Siihen meni myös melkein kolme tuntia aikaa,ei mitään herkkuhommaa käsikopelolla irrotella niitä nuljaskoita mutta nyt pääsee leikkaan ruohoakin.Etupihan kesäkukista raaskin jo luopua kun eivät jaksaneet enään kukkia auringon puutteessa.Piti käydä ostaa ruukkuihin jotain koska en kestänyt katsoa tyhjiäkään.


Työkaveri antoi omenia,sain siis tehtyä omenakaurapaistosta itsekkin eikä tarvi kuolata teidän leipomuksia.Reipasta viikko immeiset:)

I spent my weekend at work so today I did some "gardening".Our two pines changed  needles so there was a big mess.I also picked up three wheelbarrows worth of non eatable mushroom and that took me three hours. Picking up the mushroom was not very nice job as they were very slimy. You can only imagine how much there was. In the front yard I got rid of some summer flowers. They weren't blooming anymore and I bought some new. In the backyard summer flowers are still blooming.
Have a nice week folks:)

Sunday, September 19, 2010

Haastellinen


Haastellinen!
Inhoan ylikaiken sanaa haastellinen jota johtajat tuputtaa kaikessa, kun ihminen ei uskalla sanoa asiasta alavireiseen tyyliinä käytetään sanaa haasteellinen.No tästä penkistä voisi käyttää sitä sanaa jo ihan fyysisten ominaisuuksien puolesta kun ajattelee sen käyttötarkoitusta.

Joku matonen kokenut haasteena tämän lehden ja suoriutunut tehtävästä hienosti.Olisko haasteellista olla puiden istuttaja!Tulisin hulluksi kun huomaisin että laittamani puukuja kasvaa ihan vinossa joka suuntaan.Siinä sitten yrittäisit vuosia suoristella niitä tukemalla ja tarkkailemalla valon suuntaa mihin päin ne on kallellaan.20 vuoden päästä ne on niin isorunkoisia/vinossa että asialle ei voi tehdä mitään.Ajattele jos puukuja on istuttajan matkan varrella ja joka aamu hän näkee vinossa olevat haastelliset puut ja repii tukkaa päästä kun ne eivät ole suorassa...AAARGH.Haastellinen elämä.


Kaislikossa suhisee.Kaislikko on jotenki jännä paikka.Sinne ei haluu mennä paljain jaloin koska on inhaa mutta toisaalta olis jännää,siellä voi olla vaikka mitä kivaa ja kokea seikkailuja mutta hieman pelottaa kävellä siellä piilossa tietämäti mitä kohtaa.

Saturday, September 18, 2010

Kuvia sanoille


Mielen vapaus ja vankeus - heijastus


Pintaa ja aikaa.Vanhan tonkan pinta on kestänyt aikaa kauniisti ja pitkään kun taas kukan pinta ja aika kovit lyhyt
Kauneus ja rumuus.Elikko on niin söpö ja sulattaa kaikkien sydämet mutta kun ajattelee mitä tuhoja ne ovat aiheuttaneet (ainakin helsingissä) on niiden söpöys helppo unohtaa.Vanha ja uusi.Vuosia vuosia vanha puu ja uusi penkki.Tällä penkillä voi haaveilla vanhan puun varjossa  vanhoista hyvistä ajoista vanhassa ympäristössä.
Kaikella on puolensa.
Hyvää viikonloppua:)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...