Lisää olohuoneesta



Tässä näkyy olkkarin värikästä seinään.Se on aivan ihana kun se elää valon mukaan.Jos aurinko paistaa siihen tuntuu että se leimahtaa tulee.Viisi vuotta sitten kokeilin kahdella eri maalilla mitä tuleman pitää.Aluksi en oikein syttynyt sille mutta sit aloin tottumaan ja olen vieläkin ihan liekeissä.Talven kylmyyden keskellä se tuo ihanaa lämmön tunnetta alakertaan.



Vastapäinen seinä on sitten harmaa joka tasoittaa tunnelmaa ja siinä on valkoinen takka.Jos haluaa rauhaa kääntää selän terrakottaseinälle ja jos haluaan energiaa kääntää selän harmaalle harmonialle.Pidän siitä että samassa tilassa (jos tila on iso) voi kokea eri asioita, ei pääse tylsistyyn.



Sohva on laitettu niin että näet sekä energia että harmonia puolen, voi siinä sitten makoilla niin päin mitä tunnetta on vailla.



Telkkari löytyy tietenkin ja on seinällä pois viemästä turhaa tilaa.Ainosofia pohti blogissaan telkkarin paikkaa ja minusta se kuuluu olohuoneeseen.Jos sille tekee oman erillisen huoneen kukaan ei varmasti koskaan ole olkkarissa.Turha olkkaria sisutella kauniiksi jos sitä ei käytä kukaan muu kuin emäntä,siellä sitten istuskelet yksikseen ja ihmettelet miten tässä näin kävi:)
Toinen valkoinen kaiutin näkyy tuossa ja ne on suomalaisen Genelecin valmistamat.Genelecit käy hyvän saundin vaativille miehille, värin,koon ja muotoilun suhteen naisille, ns.hellasäröä tulee vähemmän kun kelpaa molemmille sukupuolille.Jos kaiutintaistelu menossa kotona suosittelen vierailemaan Genelecin sivuilla siellä paljon kivaa teknistä tietoa miehille:)

Comments

  1. Samassa huoneessa useampi tunnelma - kannatetaan!

    ReplyDelete
  2. What a nice place! Is it your home? I love the wall color.

    ReplyDelete
  3. Yes Ninni it's my livinroom thank you and I do like it very much just because the color of the wall.

    ReplyDelete
  4. Rapeaa, kun voi valita eri tunnelmista hetkeen sopivan! Ja kaiuttimet edustavat juuri oikeaa tyylia itsellenikin.

    ReplyDelete
  5. Upean värinen seinä. Itselläni on terrakotan värinen sohva. Aluksi epäilin sen väritystä, mutta kyllä tuo valon vaikutus on ihmeellinen. Välillä väri on lämmin ja pehmeä ja välillä virkistävä ja polttava.

    Ihanaa kun teillä on takka, sellainen pitäisi olla joka kodissa.

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts